Abone Ol

"Türbanlı genç kızlar sevgililerinin kucağına oturuyor!!!" İpekçi'den ilginç açıklamalar!!! VİDEO

'Kadın olsam türban takardım' diyen ünlü modacı Cemil İpekçi, katıldığı canlı yayında türban ve türbanlılar ile ilgili ilginç iddialarda bulundu...

"Türbanlı genç kızlar sevgililerinin kucağına oturuyor!!!" İpekçi'den...

Yaptığı türban çıkışı ile dikkatleri üzerine çeken ünlü modacı Cemil İpekçi, bu konudaki radikal çıkışını dün gece katıldığı "Haydi Gel Bizimle Ol" programında da sürdürdü.

Türban takmanın en doğal hak olduğunu savunan Cemil İpekçi, "Ancak devlette ve hükümette din görmek istemiyorum. Ben laik, demokratik ve cumhuriyet yanlısıyım. Meclis'te, hükümette, devlet kademelerinde dini görmek istemiyorum. Ancak üniversiteli öğrencilerin türban takmak istemeleri en doğal haklarıdır" şeklinde konuştu.

TÜRBANLI KIZLAR SEVGİLİLERİNİN KUCAKLARINDA
İpekçi, programı sunan Çiğdem Anad ve Pınar Kür'ün, kızların bir çoğunun türbanı kendi inançları gereği değil, aile baskısı ile taktıklarını söylemeleri üzerine de, "Aile baskısı ile türban takanlar da bunun intikamını alıyor. Ortaköy'de ben görüyorum. Türbanlı genç kız sevgililerinin kucağında oturuyor. Ancak ne amaçla olursa olsun bir kişi türban takmak istiyorsa bu onun hakkıdır ve yasaklanamaz" dedi.

İpekçi AK Parti'yi din konusu yüzünden bir çok konuda da eleştirdiğini belirtirken, kendisinde doğuştan gelen bir 'inanaç merakı' olduğunu ifade etti.

İŞTE O VİDEO