Abone Ol

Tristan Thompson Khloe Kardashian'ı öpmeye çalıştı

Medyafaresi.com Dış haberler: Khloe Kardashian kızı True'nun 1. yaşını kutlamak için bir parti düzenledi. Tristan Thompson'ın ise Khloe Kardashian'ı öpmeye çalıştığı ortaya çıktı.

Tristan Thompson Khloe Kardashian'ı öpmeye çalıştı

Lara Sili/ Medyafaresi.com Dış haberler:

Khloe Kardashian 1 yaşına giren kızı True'ya düzenlediği doğum günü partisine eski sevgilisi ve kızının babası olan Tristan Thompson'ı çağırdı.Khloe Kardashian Tristan Thompson'ın kendisini öpmeye çalıştığını itiraf etti.

2016 yılında ilişki yaşadıklarını açıklayan Khloe Kardashian ve Tristan Thompson'ın ilişkisi geçen sene Tristan Thompson'ın ihaneti yüzünden bitmişti.

Tristan Thompson Khloe doğum yapmaya yakınken Khloe'yi aldatmıştı. Tristan daha sonra Kardashian ailesinin düzenlediği bir partide Khloe'nin kardeşi Kylie'nin en yakın arkadaşını öpmüş ve Tristan'n bu skandallı Khloe'nin ilişkiyi bitirmesi ile sonlanmıştı.

Tristan Thompson Khloe Kardashian'ı öpmeye çalıştı - Resim: 1

Geçtiğimiz hafta Tristan, arkadaşı ünlü rapçi Drake'in tavsiyesi üzerine Khloe'ye Porsche marka bir araba hediye etmişti. Tristan'ın bu hareketi üzerine ikilinin arasında buzlar erimiş gibi gözüküyordu.

Kim Kardashian ise kardeşi Khloe'ye True'nun doğum gününe Tristan'ı çağırmaması gerektiğini söyledi. Khloe ise Kim'i dinlemedi ve kızının babası Tristan'ı kızlarının doğum gününe çağırdı.

Tristan Thompson Khloe Kardashian'ı öpmeye çalıştı - Resim: 2

Khloe Kardashian Tristan Thompson'nı partiye çağırmasıyla ilgili şu sözleri söyledi:

"Tristan kapıyı çaldığında kapıyı kızım True'ya açtırdım. True çok mutlu görünüyor babası geldiği için yerinde duramıyordu. Partide kızım ve babası güzel zaman geçirdi. Parti bittikten sonra Tristan True'yu uyutmak için bir süre daha evimde kaldı. Tristan True'yu uyuttuktan sonra yanıma geldi ve bir kadeh şarap ister misin diye sordu."

"Tristan'a şarap içmek istemediğimi söyledim. Tristan daha sonra bana sarıldı ve beni öpmeye çalıştı. Bende Tristan'a gitmesi gerektiğini ve kaybettiği şeyleri geri alamayacağını söyledim."