Abone Ol

Tatlı İntikam'da nefesler tutuldu, son bölüm dedikodusu!

Tatlı İntikam yine nefes kesen bölümüyle ekranlara geldi. Peki, Tatlı İntikam son bölümünde neler yaşandı?

Tatlı İntikam'da nefesler tutuldu, son bölüm dedikodusu!

Tatlı İntikam dizisi kısa zamanda elde ettiği başarıyla izleyicilerden tam not aldı. Kanal D'nin yeni yapımı Tatlı İntikam romantik komedi tarzında ekranların yeni fenomeni olma yolunda ilerliyor. Peki Tatlı İntikam'ın yeni bölümünde neler olacak? İşte Tatlı İntikam 4. bölümden fragman ve detaylar..

TATLI İNTİKAM 4.BÖLÜM FRAGMANI

Peki şimdi ne olacaktır? Pelin, Sinan zor durumdayken çekip gidecek midir? Tatlı İntikam 4.Bölüm Fragmanı Yayında! Pelin ve Sinan'ın ilginç yakınlaşması. Tatlı İntikam yeni bölümüyle 16 Nisan Cumartesi 20.00'de Kanal D'de!

Tatlı İntikam Cumartesi akşamı çok eğlenceli ve heyecanlı bir bölümle ekranlara geldi. Kanal D'nin yeni başlamasına rağmen büyük hayran kitlesi olan romantik-komedi dizisi Tatlı İntikam 4. bölüm fragmanı yayınlandı. Dizinin yayınlandığı saatlerde sosyal medyada da Tatlı İntikam fırtınası vardı.

TATLI İNTİKAM 3. SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Filiya Restoran çalışanları haciz parasını toplamak için canla başla uğraşırken Pelin’i de büyük bir sürpriz bekler.

Filiya Restoran’a gelen haciz Sinan’ı şok eder. Restoran yeni toparlanmaya başlamışken bu durum bomba etkisi yaratır. Şimdi yapılacak tek şey vardır, o da parayı bulmak. Hem de çok kısa bir sürede. Bütün Filiya Restoran çalışanları
parayı toplamak için canla başla uğraşırken Pelin’i de büyük bir sürpriz bekler. Bir an da Tolga’yı karşısında bulan Pelin için karma kırılmaya başlamıştır.

Pelin, Sinan’ın onu kolay affetmeyeceğini anlamıştır ve kendisinden ne isterse yapmaya hazırdır. Pelin’in burnunu sürtmeye niyetli olan Sinan intikam oyununa başlar. Ama işler ikisi içinde iyi gitmeyecektir. Kötü bir sürpriz bütün
planları alt üst eder.

Necip’in dükkânın vergisi için gerekli olan parayı dolandırıcılara kaptırışının yankıları kolay kolay dinmedi… Bu durumdan kendini sorumlu tutan Bülent ise Sinan’a karşı fazlasıyla mahcup oldu ama bunun da bir faydası yoktu, haber kısa sürede Meliha ve Havva’ya ulaşınca çarşı iyice karıştı! İcra memurları kapıya dayanınca hemen yan çizen çalışanlar bir yandan, felaket tellalı annesi bir yandan gelince Sinan da patladı haklı olarak… Fakat yaptığı konuşma iki dakika önce başka iş aramaktan bahseden çalışanları bile harekete geçirecek kadar etkiliydi! Ekran karşısında biz bile bir anlığına gaza gelmedik diyemeyiz!

PELİN KENDİNİ KANDIRILMIŞ HİSSEDECEK Mİ?

Pelin’in ailesi ise kızlarını düştüğü durumdan kurtarmak için ellerinden geleni yapmaya devam etti. Babasının kızına olan büyük sevgisi, onun aşka uzanan bu yolda zorluklarla karşılaşmaya hazır olduğunu görmesine olanak sağladı ama annesi Süheyla çoktan sadece bir kadının aklına gelebilecek entrikalarla Pelin’i restorandan kurtarmak için çalışmalara başlamıştı; Tolga ile işbirliği tam gaz devam etti. Kızını bu çaresizliğe sürükleyen adamdan yardım istemek ne kadar mantıklı Süheyla hanımcığım, diye sorgulamadık da değil hani! Bu işin sonunda yine kalbi kırılan, kandırılmış hisseden Pelin olacak… Hiç oldu mu Süheyla’cığım, nereden geliyor bu ihtirasın bolluğu?

SİNAN CEYDA'NIN PUSUSUNA DÜŞECEK Mİ?

Sinan’ın çaresizliğini fırsat bilen leş kargaları da yok değildi etrafında, Ceyda yattığı pusudan onu avucunun içine alabilmek için çıktı ve herkesten önce büyük teklifi yaptı: “Restoran’ına ortak olayım mı Sinan’cığııım?” Elbette bu konuşmayı yaparken her gün yüzüne güldüğü Bülent’i sorumsuzluğundan dolayı yermeyi de ihmal etmedi. Hadi Pelin’i dişi sinek olduğu için kıskanıyorsun da, Bülent’in koltuğunda da mı gözün var Ceyda… Neyse ki Sinan bu teklifi olabildiğince nazik bir dille geri çevirdi ve kendiçabalarıyla battığı bataktan kurtulmak istediğini belirtti. Buraya alkış sesleri gelecek! Seyirci olarak hemen avlanmayan, son ana kadar zorlayan karakterleri seviyoruz!

AH BU PELİN AH...

Vergi borcu için gereken parayı eşten dosttan topladıklarıyla denkleştiremeyen Sinan, restorana ait olan arabaları satmaya karar verdi. Pazarlık aşamasında pek sevgili asistanı Pelin’in de eli armut toplamadı elbette, araçlar bekledikleri fiyata satıldığında bunu kutlamak için kâğıt helva yemeye karar veren Sinan ve Pelin oldukça romantik bir sohbetin içine dalıverdiler. Babaannesinin ördüğü kazakları giymeye bayılan, eriği çıktığı ilk dönemde yemeyi seven, çok çok mutsuz olduğunda herkesten gizli sufle yemeye giden Pelin’le bizleri tanıştıran Sinan oldu. Onun ilgisini ve yüreğinin güzelliğini zamanında fark edemediği için bin pişman olan bir Pelin gördük sanki ah Pelin ah…

BU KADAR FEVRİ OLUNACAK NE VARDI Kİ…

Tüm çabalarına rağmen parayı denkleştiremeyen Sinan ve Bülent’e yardımcı olmak isteyen Pelin bir akşam yemeği düzenleyerek ortamın hoşluğundan faydalanıp borcu tamamen ödemeyi teklif etti. O aşamaya gelinceye kadar keyfi gayet yerinde olan Sinan ise çeki görünce birden kaplan kesildi. Bu kadar fevri olunacak ne vardı ki… Restoranı açmadan önce catering işleriyle ilgilenen Sinan ve Bülent gerekli olan parayı, gecegündüz demeden çalışıp beş yüz kişilik bir davete yemek hazırlayarak edinebileceklerini öğrenince kolları sıvadılar. Tüm çalışanların fedakârlık göstererek destek vermeleri gereken bu zorlu göreve ilk gönüllü bizi hiç şaşırtmayan Pelin oldu.

Sinan tarafından reddedilen Ceyda ise tam bir hırs küpüne dönmüş vaziyette olaymahalline ulaştı. Elbette amacı destek değil köstek olmaktı… Çalışanlar arasından bulduğu bir köstebeği önce yemekler yetişemesin diye birkaç arkadaşını kışkırtması için fişekledi, daha sonra ise yapılan yemekleri sabote etmek için ilaç döktürdü. Bize ne mi oldu, ağzımız açık kaldı yahu! Daha ne kadar ileri gidebilirsin Ceyda, merakla bekliyoruz…

Emekleri adeta çöp olan Sinan ve ekip büyük bir hayal kırıklığına uğrarken Ceyda’nın soğukkanlı tavrı çileden çıkmamıza sebep oldu. İşler tam da istediği gibi giderken son hamlesini yaparak teklifini hatırlatmak için yeltendi ama Sinan’ın aklına ilk gelen Pelin’in sımsıcak teklifi oldu. Yaşasın bak yine sana yenilmedik Ceyda, derken bu sefer de Tolga derdi çıktı başımıza… Başak ve Simay tarafından hazırlanan sürpriz partiyi Pelin’in kalbini geri kazanmak için kullanan Tolga, davetsiz misafir Sinan’ı geldiğine pişman edince yüreklerimiz burkuldu. Pelin ise Sinan’ın ondan yardım isteyeceğini iş işten geçtikten sonra öğrendi. Ceyda’nın tüm planları işe yaradı ve restoranda sürekli göreceğimiz bir sima haline geldi, kafamızı nerelere vuralım…

Bu işin tek güzel yanı ise restoranın kapanmaktan kurtulması oldu. En azından gelecek bölümlerde çiftimizin romantik anlar yaşayacağı ve tatlı tatlı didişeceği bir mutfağımız var hala!