Abone Ol

Survivor’da ödül oyununu kim kazandı? Survivor 2017 dokunulmazlık oyununda tansiyon yükselecek

İlk bölümden tartışmalı geçen Survivor’ın yarışmacıları arasında iddialı isimler bulunuyor. Ünlüler yarışmacıları arasında milli sporcular dikkat çekerken; Gönüllüler kadrosunda tanıdık simaların da bulunduğu göze çarpıyor.

Survivor’da ödül oyununu kim kazandı?

Survivor 2017 dün akşam nefes kesen mücadeleleriyle başladı. Hem Ünlüler hem de Gönüllüler yarışmacılarıyla dikkat çeken Survivor 2017’nin ilk bölümünün ardından gözler dokunulmazlık oyununa çevrildi. 'Survivor’da dokunulmazlık oyununu kim kazandı?' sorusuna yanıt bugün gelecek. 22 Ocak Pazar günü yayınlanacak bölümde takımlar adada varlık mücadele gösterecek. Peki, Survivor’da ödül oyununu kim kazandı? Survivor 2017 dokunulmazlık oyununda tansiyon yükselecek.
Survivor 2017 dün akşam nefes kesen mücadeleleriyle başladı. Hem Ünlüler hem de Gönüllüler yarışmacılarıyla dikkat çeken Survivor 2017’nin ilk bölümünün ardından gözler dokunulmazlık oyununa çevrildi. 'Survivor’da dokunulmazlık oyununu kim kazandı?' sorusuna yanıt bugün gelecek.

Survivor 2017, dün akşam ilk bölümü ile ekranlara geldi. Bu yıl 12 milli sporcunun da yer aldığı yarışmanın 1. bölümünde arka arkaya ödül oyunu heyecanı yaşandı. Ödül oyunun ilkinde barınma ihtiyaçlarını karşılayacak malzemeler verilirken; ikincisinde erzak ödülü verildi. Survivor 2017’nin ilk ödül oyunlarından yüzü gülen taraf ise Gönüllüler oldu. Her iki oyunu da kaybeden Survivor 2017 Ünlüler’i hem diğer yarışmacılarla hem de kendi aralarında gergin anlar yaşadı. Özellikle kendi sırasında oyunu karşı takıma kaptıran Dünya Kick Boks şampiyonu olan Sabriye Şengül’ün ‘Kes sesini’ çıkışı hem ekran başındakileri hem de diğer yarışmacıları şaşırttı. İlk bölümden gergin başlayan Survivor’ın 2. bölümünden ilk görüntüler de geldi. Bugün yayınlanacak bölümde yarışmacılar adada kalmak için mücadele edecek, ilk dokunulmazlık mücadelesi ekrana gelecek. İşte, 22 Ocak Survivor 2017’nin ilk dokunulmazlık oyununda yaşanacaklara dair ipuçları!
DOKUNULMAZLIK OYUNUNDA SESLER YÜKSELİYOR

İlk bölümüyle kıran kırana bir mücadeleye tanık eden Survivor’da ödül oyununu kim kazandı? Sorusuna yanıt dün akşam geldi. Gözler dokunulmazlık oyununun sinyalini veren 2. bölüme çevrildi. Kısa sürede yayınlanan 2. bölüm fragmanında ise dikkat çeken detaylar var. Fragmanda; ilk bölümde her iki ödülü de kaybeden Ünlüler takımı arasında gerginlik çıktığı, takımların kendilerini korumak için yapılan Survivor dokunulmazlık oyununda ise tansiyon yükseldiği göze çarpıyor.

Survivor 2. bölüm fragmanında programın hem sunuculuğunu hem de yapımcılığını üstelenen Acun Ilıcalı’dan ise meraklandıran bir açıklama geliyor. Survivor ada konseyinde konuşan Ilıcalı; “En uzun, en zor Survivor olacak. Sıra geldi bir sürprize! Bu sürpriz bir en daha yaratacak.” açıklamasıyla zorlu bir Survivor sezonunun sinyalini verdi.
SURVİVOR YARIŞMACILARI

Survivor’da ödül oyununu kim kazandı? Survivor 2017 dokunulmazlık oyununda tansiyon yükselecek - Resim: 1

Yaklaşık 3 ay sürecek programda 2017’nin Survivor’u olabilmek adına mücadele edecek gönüllüler takımı yarışmacıları şöyle; Eser West, Ogeday Girişken, Volkan Çetinkaya, Gökhan Gözükan, Tuğçe Melis Demir, Fulya Şahin, Denisa, Elif Şadoğlu, Burçak Tuncer.
Gönüllüler yarışmacıları; Eser West, Ogeday Girişken, Volkan Çetinkaya, Gökhan Gözükan, Tuğçe Melis Demir, Fulya Şahin, Denisa, Elif Şadoğlu, Yiğit İzik, BurçakTuncer, Erdi Ünver ve