Abone Ol

Survivor'da kim elendi? İşte Survivor'a veda eden isimler!

Survivor'da çeyrek final mücadelesi büyük heyecana sahne oluyor. Survivor'da büyük final öncesi kimler elendi, kimler yarı finale kaldı? İşte tüm detaylar...

Survivor'da kim elendi? İşte Survivor'a veda eden isimler!

Survivor 2016'da Kıbrıs'taki büyük çeyrek finalde elenen ilk isim Nagihan oldu. Survivor'da elenen ikinci isim Semih oldu.

Survivor'da adaya veda eden isim belli oldu. Büyük finale adını yazdıran Serkay ve yarı final koltuğuna oturan Atakan'dan sonra Damla, Nagihan ve Semih konseye kaldı. Konseyde SMS sonuçlarına göre en az oyu alan Nagihan, adaya veda etti.

Survivor'dan elenen Nagihan 'Üzgünüm. Benim için her şey hayal kırıklığı. Hayatta olan da burada olan da. Şu anda şoktayım. Ne diyeceğimi bilemiyorum. İyi bir deneyim oldu benim için. Hayırlısı buymuş. Keşke finali görebilseydim, keşke şampiyon olabilseydim. Arkadaşlara başarılar diliyorum' dedi.

Yarı finale çıkan isim belli oldu!

Survivor 2016'da halk oylaması sonucunda Damla ile Semih arasındaki oylamanın ardından yarı finale çıkan isim Damla oldu.

Geçirdikleri aylardan sonra adaya zorlukla veda eden yarışmacılar ayrıca yaptıkları barakaları ve oturma alanlarını da yıkarak adayı terk ettiler.

BİN 200 KİŞİLİK İZLEYİCİ

Karahasan, köşesinde ise finalin Ramazan ayına denk geldiği için yarışmanın canlı yayını iftarın ardından başlayacak.

Kıbrıs finaline 5 yarışmacı gidiyor fakat Kıbrıs'ta yarı final ve final Oyunları oynanancak. Semih bu oyunlara da dahil edilmeyecek. Survivor'da büyük finali kazanan yarışmacı direkt olarak final koltuğuna oturacak. İkinci olan yarışmacı yarı final koltuğuna oturacak. İkinci ve üçüncü olan yarışmacı Kıbrıs finalinin ilk gününde Semih ile birlikte oylanacak. Gelecek SMS oylarıyla bu üç adaydan biri finalde yoluna devam edecek.

27 Haziran Pazartesi günü Semih ve kaybeden diğer iki yarışmacı oy sonuçlarıyla final durumları belli olacak. O akşam iki kişi elenecek ve kalan 1 kişi yarı finalist olacak. 29 Haziran Çarşamba akşamı ise büyük final gerçekleşecek.

Survivor'da büyük finali kazanan yarışmacı 500 bin liranın sahibi olacak.

Milliyet