Abone Ol

Survivor’da dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Survivor’da eleme adayı kim?

Survivor 2016'da 100. bölümde Ünlüler ve Gönüllüler takımı Dokunulmazlık oyunu için karşı karşıya geldi. Acun Ilıcalı'nın sunduğu ve kıyasıya mücadelenin yaşandığı Survivor'da, 'Ödül oyununu kim kazandı?' sorusu yanıt buldu.

Survivor’da dokunulmazlık oyununu kim kazandı?

Tv8 ekranlarında yayınlanan ve nefes kesen yarışma Survivor’da, 18 Haziran akşamı 100. bölümde Ünlüler ve Gönüllüler takımı arasında Dokunulmazlık oyunu oynandı.

Finale sayılı günler kala her oyunun büyük önem taşıdığı Survivor’da son ana kadar büyük çaba sarfeden iki takımdan Ünlüler  takımı Dokunulmazlık oyununu 10’a 9 kazandı.

SURVIVOR’DA ELEME ADAYI KİM?

Survivor’da dokunulmazlık oyununu kaybeden Gönüllüler takımında İbrahim, Serkay ve Damla kritik konseyde aralarından bir ismi eleme adayı olarak belirledi.

Survivor’da dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Survivor’da eleme adayı kim? - Resim: 1Survivor Semih'in sevgilisi Kurretülayn Matur kimdir

Damla’nın direkt olarak Survivor Kıbrıs finaline gitmeye hak kazanmasından dolayı, diğer iki yarışmacı Damla’yı yazamazken, önemli eleme öncesi Serkay İbrahim’in, İbrahim de Serkay’ın ismini yazdı.

Elemenin kaderini belirleyen isim ise Damla oldu. Damla da İbrahim’in ismini yazarak, kritik eleme öncesi ilk eleme adayını belirlemiş oldu.

SEMİH VE GÖNÜLLÜLER TAKIMI ARASINDA TARTIŞMA

Survivor’da dokunulmazlık oyununun ardından konseye çıkan yarışmacılar arasında tartışma yaşandı.

Survivor’da dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Survivor’da eleme adayı kim? - Resim: 2Survivor'da Semih'ten İbrahim'e sumocu benzetmesi!

Ünlüler takımından Semih, Gönüllüler takımından İbrahim’e ‘Sumo güreşine mi geldin?’ diyerek kilolarıyla dalga geçtiği için sert bir tepkiyle karşılaştı.

Semih ayrıca, yarışma esnasında Gönüllüler takımından Damla’nın taklidini yaptığı için de konseyde Damla ile de tartışma yaşadı.

SURVIVOR’DA NAGİHAN’I ARI SOKTU

Survivor’ın başarılı yarışmacısı Nagihan’ın peşini aksilikler bırakmıyor… Geçtiğimiz ödül oyununda talihsiz şekilde sakatlanmasının ardından  Nagihan bu kez de 18 Haziran günü ekranlara gelen Survivor son bölümünde oynanan dokunulmazlık oyunu sırasında başka bir talihsiz yaşadı.

Survivor’da dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Survivor’da eleme adayı kim? - Resim: 3Survivor'da deprem! Nagihan'dan beklenen haber geldi

Nagihan, Gönüllüler takımından Damla ile yarıştığı sırada arı tarafından sokuldu. Yaşanan bu olay sonrası Survivor doktoru Metin Kuş, anında müdahalede bulundu.

SURVIVOR'DA 99. BÖLÜMDE NELER OLDU? ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI?

Alp Kırşan'ın sunumuyla yayınlanan ve 17 Haziran akşamı ekranlara gelen Survivor 2016’da ödül oyununda Ünlüler ve Gönüllüler zorlu bir parkurda muhteşem bir mücadele verdiler.

Survivor’da dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Survivor’da eleme adayı kim? - Resim: 4Survivor'da Atakan ile Nagihan'ın sert tartışması

Kıyasıya rekabetin söz konusu olduğu oyunu Ünlüler takımı 10'a 8'lik skorla kazandı.

Kazanan takım aileleri ile görüntülü konuşma yaptı. Bu sonuçla birlikte Ünlüler uzun bir aranın ardından iletişim oyunu kazanmış oldu.

SURVIVOR’DA TARTIŞMA: “İKİNİZ DE TERBİYESİZSİNİZ”

Ödül oyunu esnasında gergin anlar yaşayan Semih ile Gönüllüler takımı arasında tartşma çıktı. Semih “Bak oradan fıs fıs konuşuyor. Buraya sanki sumo güreşlerine hazırlanmaya gelmiş.” dedi.

Survivor’da dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Survivor’da eleme adayı kim? - Resim: 5Survivor'da Yunus Günçe için şok iddia! Nagihan ve Semih...

Nagihan’ın da bu sözler karşısında kahkaha atması Serkay’ı sinirlendirdi ve “Siz ikiniz de gerçekten terbiyesizsiniz.” dedi. İbrahim ise Serkay’la dertleştiği esnada Semih’in kilosuyla dalga geçtiğini belirterek “Sen kimsin ya!” diyerek eski takım arkadaşına tepki gösterdi.

SURVİVOR’DA KİM ELENDİ?

Survivor’da pazartesi akşamı birinci dokunulmazlık yarışmasını Ünlüler takımı kazanmıştı. Bu dokunulmazlık sonrası Gönüllüler takımı konseyde İbrahim’i yazarak ilk eleme adayı olarak belirlemişlerdi. Salı günkü ikinci dokunulmazlık oyununu ise Gönüllüler takımı kazanmıştı. İkinci dokunulmazlık oyunu sonrası konseye giden Ünlüler takımı Yunus Günçe ve Semih’in isimlerini yazmıştı.

Survivor’da dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Survivor’da eleme adayı kim? - Resim: 6Acun Ilıcalı, Survivor hakkındaki tüm soruları cevapladı!

Böylece eleme adayları Semih, Yunus Günçe ve İbrahim olarak belirlendi ve SMS oylamasına gidildi. Daha önce defalarca eleme adayı olan ancak yoluna devam etmeyi başaran ünlüler takımından Yunus Günçe bu defa elenerek Survivor'a veda etti.

Yunus Günçe, İbrahim ve Semih Öztürk'ten daha az oy alarak adaya veda etti.

NAGİHAN SURVIVOR ADASINA GERİ DÖNDÜ

Survivor'da en çok yarışmayı kazanan isim olan Nagihan, sakatlığının ardından adaya geri döndü. Doktor gözetiminde olan ve oyunlara katılmayan Nagihan sakatlığına ilişkin ilk açıklamayı adaya döner dönmez yaptı ve şoke eden anları şu şekilde anlattı: ‘Böyle olacağını bilemezdik, son sayıya gelmiştik ve benim alacağım sayı kazanmaya yetebilirdi.

Saniyelik bir hamleyle bayrağa uzandım ve kaybedeceğimi biliyordum ve çok büyük bir risk almış oldum. Oturur pozisyonda atladım ve ayağım kaydı ve kalça kısmımda bir patlama sesi duydum.

Dünya başıma yıkıldı. Survivor'ın sonunda bunu yaşamak beni çok üzdü. Son hafta kalmışken ve performanslarımızı sergileme açısından ben bununla nasıl baş edicem bilmiyorum. Sabaha kadar uyuyamıyorum. Dokunuyorum, dualar ediyorum, mucizeler bekliyorum. Her şeyin hayırlısı… Keşke böyle olmasaydı.