Abone Ol

Survivor'da 13 Nisan ödül oyununu kim kazandı?

tv8 yarışması Survivor'da 13 Nisan yemek olan ödül oyununu kim kazandı?

Survivor'da 13 Nisan ödül oyununu kim kazandı?

Survivor'ın 45. bölümü bu akşam seyircisiyle buluştu. Survivor'ın yeni bölümünde ilk oyun yemek ödülü için verildi. Yarışmacılar gözü kapalı bir şekilde parkuru tamamlamaya çalıştı. Peki Survivor'da ödül oyununu hangi takım kazandı?

TV8'in her bölümü heyecan fırtınası estiren yarışması Survivor'ın 45. bölümü Alp Kırşan'ın sunuyla ekranlara geldi. Survivor yeni bölümde ilk mücadele yemek ödülü için verildi. Posta'nın haberine göre ünlüler ve Gönüllüler bireysel değil takım halinde yarıştı.

YEMEK ÖDÜLÜNÜ KİM KAZANDI?

İki takım, taze fasülye ve bulgur pilavı için kıran kırana bir mücadele verdi. Yarışmacılar, gözü kapalı şekilde yarıştılar. Oyunda sayılar bir Ünlüler'e bir Gönüllüler'e gitti. Yarışmacılar takım oyunu oynadığı için zaman zaman tartışmalar yaşadı. Doğru komut vermenin her şey olduğu karşılaşmayı 10-8'lik skorla Gönüllüler kazandı.

HAKAN CUMALİ'YE PATLADI

Ödül oyunu oldukça heyecan vericiydi. Bir bölümde sopaları deliğe sokamayan Cumali'ye Hakan Hatipoğlu resmen patladı. Cumali oyunu kazandı kazanmasına ama takım arkadaşlarını çileden çıkardı. Rakip Yiğit ise kaybetmenin üzüntüsüyle çılgına dönüp tişörtünü yırttı.

Ödül oyunu mücadelesinde Nagihan ile Merve büyük bir gerilim yaşadı. Nagihan, Merve'nin argo bir kelime kullandığını iddia ederken Merve ise böyle bir şey söylemediğini aktardı. "Benimle düzgün konuş" diyen Nagihan'a Merve'nin verdiği cevap ise "Uyduruyorsun" şeklindeydi.

ERKEKLERDE SEMBOL OYUNUNU KİM KAZANDI?

Survivor'da yemek ödülü sonrası erkek yarışmacılar sembol oyununa çıktılar. Final bölümünde Turabi ile Adem karşılaştı. Oyun sonunda kazanan isim Adem Kılıççı oldu.

KADINLARDA SEMBOL OYUNUNU KİM KAZANDI?

Berna'nın sakatlığı nedeniyle yarışmadığı mücadelede finale Yağmur ile Damla kaldı. Bu hafta kadınlarda sembolü kazanan isim Damla oldu.

DÜN YARIŞMALARI HANGİ TAKIM KAZANDI?

Dün yarışmacılar iki oyun birden oynadı. İlk mücadele yemek için verilirken ikincisi ise iletişim için verildi. Her iki oyunda yarışmacılar canla başla mücadele etti. Yemek ödülünü Ünlüler; iletişim ödülünü ise Gönüllüler aldı.