Abone Ol

İbrahim Yattara Survivor'da elendi

Survivor'da elenen isim belli oldu. SMS sonuçları elenen kişiyi seçti. Merakla beklenen Survivor 2016'da elemeye kimler kaldı? Survivor 2016'da bu hafta kim elendi? Survivor 2016'da 31 Mayıs'ta elenen kişi kim oldu.

Survivor'da kim elendi! Survivor eleme sonuçları

2 dokunulmazlığıda kaybeden ünlülerin adasında hüzün hakimdi. Ödül oyununa kendini veremeyen ünlüler yenildi ve yemek ödülünü de kaçırdı.

Ödülden sonra sıra büyük konseye geldi. Konseyde elenen isim İbrahim Yattara oldu.

İLK DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KAYBEDEN ÜNLÜLER

Survivor 2016'da heycan dorukta. Ünlüler ve gönüllüler arasında oynanan ilk dokunulmazlık oyununu Gönüllüler kazandı. Konseye giden ünlülerde ilk elenme adayı oylama sonucu Semih oldu.

Ünlüler takımı elenmemek için kendi aralarında dokunulmazlık oyunu oynadı. Oynanan dokunulmazlık oyununu Yunus Günçe kazandı. Potaya girmekten kurtulan Günçe, konseyde de bir kişinin ismini elenmesi için söylemeye hak kazandı.

İbrahim Yattara Survivor'da elendi - Resim: 1

Dokunulmazlığı kazanan Yunus Günçe, elenmesi için Yattara'nın ismini verdi. Ve böylelikle 2. elenme adayı belli oldu. Elenme adayı olarak potaya girenler Yattara ve Semih oldu.

İKİNCİ DOKUNULMAZLIK OYUNU DA GÖNÜLLÜLERİN

İlk dokunulmazlık oyununu kaybeden ünlüler, ikinci oyuna daha çok hırslandı ancak gönüllüler karşısında tekrar yenilen ünlüler takımı ikinci kez üzüntü yaşayarak elenmek için potaya bir isim daha koyacaklardı. Ünlüler takımından Nagihan otomatikman elenme adayı oldu. Ve potada olanlar isimler Semih, Yattara ve Nagihan oldu. Elenmek için potaya giren Nagihan, gözyaşlarını tutamadı.

ÖDÜL OYUNU 15 GÜN SONRA GÖNÜLLÜLERİN OLDU

Survivor'un şu dönemlerinde ödüller oldukça büyüyor. Bu sefer ki ödül ise, yemek ödülüydü. Gönüllüler 15 gündür açtı ve ödül oyununa sımsıkı sarıldı. Ve  yemek ödülünü kazanan gönüllüler oldu.

Oyun sonrası, ünlülerde büyük bir üzüntü vardı. Yapılan seremonide Acun, ünlüler takımından Nagihan'a söz verdi. Nagihan sözlerinde. ' Bugün oyunda degildim, elemeyi düşündüm, hiç uyuyamadım dedi'.

İBRAHİM YATTARA KİMDİR?

Futbola ülkesi Gine takımlarından San Garedi'nin altyapısında başladı. 1998'de aynı kulüpte profesyonel oldu. Bir yıldan kısa süre Athlético de Coléah'ta top koşturan Yattara, 2000'de Belçika ekiplerinden Royal Antwerp ile anlaştı. 2003 yılında kariyerinin büyük bir kısmını teşkil eden Trabzonspor'a 400 bin dolar karşılığında transfer oldu. Trabzonspor kariyerinde inişli çıkışlı dönemler yaşayan Yattara, Trabzonspor kariyerinde iki Türkiye Kupası şampiyonluğu yaşadı. Türkiye'de beş yıldan fazla zaman geçiren Yattara, Türk vatandaşlığı için başvurma hakkı kazandı ve başvuruda bulundu. Önceleri başvurusu kabul edilmese de 29 Ekim 2010'da resmen Türk vatandaşı oldu. 2016 Survivor da ünlüler takımında yarışmacı oldu.