Abone Ol

Suriyeli çocuğu öldürüp çöpe atmıştı! O cani yakalandı

İstanbul'da geçen çarşamba günü evden çıktıktan sonra bir daha kendisinden haber alınamayan 8 yaşındaki Suriyeli Read Aşram'ı, komşuları Afganistan uyruklu Asad Khan'ın öldürerek çöp konteynerine attığı ortaya çıktı.

Suriyeli çocuğu öldürüp çöpe atmıştı! O cani yakalandı

Sultangazi'de bulunan Cebeci Mahallesi'nde geçen çarşamba günü evden çıkan 8 yaşındaki Suriyeli Read Aşram'dan uzun süre haber alınamaması üzerine ailesi polise başvurdu.

Ekipler, çocuğu bulmak için çalışmalara başladı. Çevredeki güvenlik kameraları incelemeye alındı. Polis ekipleri, güvenlik kameralarından Read'in komşuları olan Afgan uyruklu Asad Khan ile bir marketten çıktığı ve birlikte yürüdüğü görüntülerine ulaştı.

Khan'ın son günlerde işe de gitmediğini belirleyen ekipler şüphelinin Ümraniye'de bir adreste gizlendiğini tespit etti.

Suriyeli çocuğu öldürüp çöpe atmıştı! O cani yakalandı - Resim: 1

8 yaşındaki Read Aşram

YAKALANMA ANLARI KAMERALARA YANSIDI


Katilin yakalanma anları ise kameralara saniye saniye yansıdı. Önce çatıda 3 kişinin olduğu tespit edildi. Asad camdan baktı ardından da içeri girdi. Amcaoğulları tarafından verilen adreste nefes kesen bir operasyonla yakalanan Asad Khan suçunu itiraf etti. Katilin küçük çocuğu kek vererek kandırdığı ortaya çıktı.

CANSIZ BEDENİ ARANIYOR


Zanlı ifadesinde 'Çocuğu öldürdükten sonra çöp konteynırına attım' dedi. Suriyeli aile oğullarının cansız bedenini istiyor. Ekipler ise Kemerburgaz çöplüğünde küçük Read’ın cenazesini arıyor.

Suriyeli çocuğu öldürüp çöpe atmıştı! O cani yakalandı - Resim: 2