Abone Ol

Star'ın yeni bombası Aşktan Kaçılmaz bu akşam başlıyor

Mardin'in dağı taşı aşk kokacak, aşkı konuşacak...

Star'ın yeni bombası Aşktan Kaçılmaz bu akşam başlıyor

Erler Film imzalı dizide, başrolleri Berk Oktay, Ceren Hindistan, Pelin Akil ve Çağdaş Onur Öztürk paylaşıyor. Dizinin diğer önemli rollerinde ise Macit Sonkan, Seray Gözler, Bilal Akif Yörük, Nilay Cafer, Umut Karadağ, Ayten Soykök, Remzi Evren, Metin Büktel, Hazal Gürel, Adnan Koç, Şive Şenözen, Erhan Alpay, Mahmut Gökgöz ve Serap Ogan Eren yer alıyor. Mardin'in büyülü dokusunda çekilen dizinin yönetmen koltuğunda Metin Balekoğlu oturuyor. Dizinin senaryosu ise Mahinur Ergun’a ait.

Nişanlısı tarafından aldatılan Yasemin (Pelin Akil) ile babasının zulüm ve kötü işlerinden kaçıp Londra'ya yerleşmiş, Barzan'ın (Berk Oktay) Mardin'de kesişen hayatlarının ve imkansız aşklarının anlatıldığı hikayeye Mardin, Midyat, Hasankeyf ve Halfeti'nin benzersiz dokusu eşlik ediyor.

Aşk, Savcı Yasemin’in peşini bırakmayacak...Yasemin, Barzan ve terk edilmişliği kabul edemeyen Ali, (Çağdaş Onur Öztürk) kalplerinde fırtınalar, doğunun acımasız sert kurallarıyla karşı karşıya, yaşamlarında yeni ve hiç bilmedikleri hikayelere doğru yola çıkarlar.

Genel Hikaye

Yasemin, İstanbul'da görevli başarılı genç bir savcıdır. Sevgilisi Ali sonunda Yasemin'e evlenme teklif eder. Ama Yasemin'in mutluluğu kısa sürecektir. Çünkü Ali, erkeklere has vurdum duymazlık içinde sevgilisine yüzük taktığı gece arkadaşlarıyla dağıtır ve geceyi bir başka güzelin yanında geçirir. Ali aralarında birşey geçmediğini haykırsa da Yasemin kararlıdır ve ilişkisini bitirir. Ama bu hareket hem kalbindeki hem de yaşamındaki Ali'den kurtulmak için yeterli olmayacaktır.

Aşkın acısı ve kapısından ayrılmayan eski nişanlı Yasemin'i İstanbul'dan çok uzaklara savurucaktır.