Abone Ol

Star yazarı: Nevşin Mengü'yü aradık telefona İsmail Saymaz çıktı!

İBDA-C davasından uzun yıllar hapis yatan ve halka açık yedi mekana bomba atmakla suçlanan Star gazetesi yazarı Yakup Köse’nin paylaştığı tweetler, gazeteci Nevşin Mengü’yü kızdırdı..

Star yazarı: Nevşin Mengü'yü aradık telefona İsmail Saymaz çıktı!

Olay, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun’un, “CHP Genel Başkanı'nı seçim döneminde kullandığı dil ve kurduğu ittifaklar sebebiyle protesto eden vatandaşlarımıza terörist muamelesi yapılmasını asla kabul edemeyiz” demesiyle başladı.

Nevşin Mengü, Altun’un açıklamalarına Twitter’dan, “Sayın Altun bu durumda, kafası kızan herkes kızdığı siyasiye çaksın yumruğu diyor herhalde. Yazık! ne kurum kaldı ne kuruluş, ne de ciddi bir devlet mekanizması. Şimdi de köy kabadayılarının sırtı sıvazlanıyor” yorumunu yaptı.

Star yazarı: Nevşin Mengü'yü aradık telefona İsmail Saymaz çıktı! - Resim: 1

Star gazetesi Yazarı Yakup Köse ise " `MİLLETİN EFENDİSİ OLAN KÖYLÜYE' köy kabadayısı' diyerek yaptığın sınıfsal aşağılama sosyal demokratlığın neresine sığar @nevsinmengu " sözleri ile tartışma başlatmak istedi.
Köse'nin sözlerine Mengü ilgisiz kalırken cevap gazeteci İsmail Saymaz'dan geldi: "Kaderde bu da varmış: "Türk bayrağının adı değiştirilsin" diyen Hilal Kaplan'dan milli güvenlik, 13 yıl PKK'dan yatmış Kurtuluş Tayiz'den beka ve milliyetçilik, halka açık yedi mekana bomba atmış İBDA/C'li Yakup Köse'den demokrasi dersi alıyoruz."

Star yazarı: Nevşin Mengü'yü aradık telefona İsmail Saymaz çıktı! - Resim: 2

Yakup Köse, İsmail Saymaz'ın bu paylaşımı üzerine Twitter’dan “Dün @nevsinmengu yü aradık telefona @ismailsaymaz çıktı!!! Gözlerinden öpüyorum İsmail” ifadelerini yazdı.

Star yazarı: Nevşin Mengü'yü aradık telefona İsmail Saymaz çıktı! - Resim: 3

Köse’nin sözlerine tepki gösteren Nevşin Mengü de “Şimdi bu organizma komik olduğunu çok fena laf oturttuğunu falan sanıyor. Sığır olduğu için yazdığı şeyin ezikliğinin de farkına varamıyor” diyerek karşılık verdi.

Star yazarı: Nevşin Mengü'yü aradık telefona İsmail Saymaz çıktı! - Resim: 4