Abone Ol

Star gazetesinden şaka gibi haber: İşte mutluluğun resmi

Star gazetesinin birinci sayfasını, delik deşik olmuş bir duvarın önünde oturan bir vatandaşın fotoğrafı süslüyordu. Gazetenin iddiasına göre Cizreli vatandaş, "Allaha şükür ki evimiz yıkıldı" demişti. Bu haber sosyal medyayı salladı.

Star gazetesinden şaka gibi haber: İşte mutluluğun resmi

Star gazetesinin şaka mı dedirten haberine göre, operasyonlar sırasında evi yıkılan vatandaş, "Allaha şükür ki evim yıkıldı" diyordu.

Star Gazetesi'nden Kemal Gümüş'ün haberine göre ismini vermek istemeyen Cizreli bir vatandaşın evinin yıkılmasına üzülmediği hatta çok sevindiği aktarıldı.

İŞTE O HABER

"Aslında Cizre’de hangi vatandaşla konuşsanız, yaşananlar PKK ve HDP’nin anlamsız çukur siyasetinin sebep olduğunu dile getiriyor. PKK’nın hışmına uğramamak için adının yazılmamasını isteyen başka bir Cizreli’nin söyledikleri ise sözün bittiği noktayı gösteriyor. Ciğeri yanmış ama umutları diri kalan Cizreli, “Allah’a şükürler olsun ki evim yıkıldı. Eğer biz o evde kalsaydık ve o ev bu süreçten sağlam çıksaydı ne namusuz kalırdı ne de geleceğimiz... Bu gün o ev yıkıldı ama şükürler olsun ki namusumuz ve şerefimiz lekelenmedi ve hala umudumuz var” diyor." (Kemal Gümüş - Star gazetesi)

Star gazetesinden şaka gibi haber: İşte mutluluğun resmi - Resim: 1