Abone Ol

Son dakika! Mete Yarar’a silahlı saldırı!

Güvenlik Uzmanı Mete Yarar silahlı saldırıya uğradı. Saldırı ile ilgili polis tarafından soruşturma başlatıldı. İlk alınan bilgilerde olayın bir terör saldırısı olmadığı değerlendiriliyor.

Son dakika! Mete Yarar’a silahlı saldırı!

Mete Yarar’a tartıştığı iki kişi tarafından ateş edildiği, Yarar’ında silahıyla karşılık verdiği öğrenildi. Olayda kimsenin yaralanmadığı belirtildi.

Kadıköy, Suadiye’de bir saat önce meydana gelen olayda polis kaynakları görgü tanıklarının ifadesine göre Mete Yarar’ın önce iki kişiyle tartıştığı tespit edildiği öğrenildi. Tartışma sırasında iki kişinin silahlarını çekerek Mete Yarar’a doğru ateş ettikleri, Mete Yarar’ında silahını çekerek onlara karşılık verdiği belirtildi. Emniyet yetkilileri ilk alınan bilgiye göre olayın bir terör saldırısı olmadığının değerlendirildiğini söylediler.

TWITTER'DAN AÇIKLADI

Olayı Twitter adresinden duyuran Mete Yarar, “iki kişiydiler, ateş açtılar. Ben de zaten silahımla karşılık verdim. Bunun üzerine kaçtılar. Polis çalışma başlattı” dedi.

Yarar; saldırının neden gerçekleştirilmiş olabileceğine ilişkin ise, “Farklı bir sebep var ancak şimdilik durum net değil” dedi.

Son dakika! Mete Yarar’a silahlı saldırı! - Resim: 1

Son dakika! Mete Yarar’a silahlı saldırı! - Resim: 2Mete Yarar kimdir?

İstanbul Emniyet Müdürlüğü tarafından olaydan sonra kaçan kişilerin yakalanması için çalışmaların devam ettiği, olayın çok yönlü soruşturulduğunu söyledi.

hürriyet