Abone Ol

Şok İddia! Çocuklarımın psikolojisini Bülent Ersoy bozdu!

Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu, Tunç Erden Yakar'ın köşe yazısına Sabah Gazetesi'nden ne yanıt verdi?

Şok İddia! Çocuklarımın psikolojisini Bülent Ersoy bozdu!

Köşe yazısı ortalığı fena karıştırdı!

Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu, Turuncutime.com'da Tunç Erden Yakar'ın "Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu Gerçeği" başlıklı köşe yazısındaki iddialarını yalanladı.

Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu, hakkında çıkan iddiaları Sabah Gazetesi'ne değerlendirirken eski eşi Arzu Saraçoğlu'nun yakın dostu Bülent Ersoy'un medyadaki gücü yüzünden bu haberlerin yayınlandığını, bir başka deyimle Tunç Erden Yakar'ın köşe yazısını Bülent Ersoy'un etkisi ile kaleme aldığını iddia etti.

Turuncutime Yazarı Tunç Erden Yakar'ın, Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu hakkındaki iddialarını kaleme aldığı köşe yazısını okumak için tıklayınız!

İşte Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu'nun Sabah Gazetesi'ne yaptığı açıklamalar!

Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu: Çocuklarımın psikolojisini Bülent Ersoy bozdu

Bitkiler konusunda verdiği demeçlerle tanınan Prof. Dr. Saraçoğlu'nun yolu Bülent Ersoy'la kesişti! 'Diva'nın falcısı Arzu Saraçoğlu'yla iki kez evlenip ayrılan ünlü doktor; çocuklarının velayetini almak için dava açtı

Televizyon ekranlarından 'bitkilerle şifa dağıtan' Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu'nun eski eşi; Bülent Ersoy'un falcısı ve yaşam koçu Arzu Saraçoğlu çıktı. 'turuncutime.com' adlı internet haber sitesinde; hakkında 'kumar oynadığı' yolunda iddialar ortaya atılan ünlü doktor; falcılık yaparak çocuklarının psikolojisini bozan eşine velayet davası açtı.

Günlerce kalıyordu

Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu, Bülent Ersoy'un evliliklerini olumsuz etkilediğini belirterek, şunları anlattı: "Eski eşim falcılık yaparak çocuklara bakıyor. Bu durum çocuklarımın psikolojisini etkiliyor. Bizim boşanma sebebimiz; Arzu Hanım'ın fala ve Bülent Ersoy'a olan yakınlığıdır. Bülent Ersoy bize gelip, günlerce kalıyordu. Bu yakınlık, evlilik hayatımızı ve çocuklarımın gelişimini olumsuz etkilediği için boşandık. Çocuklarım annelerinin medyumluk olayından rahatsız ve mutsuz!"

Varlıklıyım

Saraçoğlu; 'Evliyken Arzu Hanım'ın falcılık parasıyla geçindiği' iddialarına da şöyle karşı çıktı: "Benim Arzu Hanım'ın fal parasına mı ihtiyacım var? Bu çirkin bir iftira! Ben zaten zengin bir ailenin çocuğuyum. Babadan kalan tüm mal varlığını Faik Saraçoğlu Vakfı'na bağışlamış bir insanım. Bugün vakfın malvarlığı 600 milyon dolar civarındadır."

İspat etsinler!

Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu; Antalya'da yaşadığı yıllarda kumarhane bağımlısı olduğu ve iki üniversiteden 'özel hayatı' nedeniyle ayrılmak zorunda kaldığı iddialarına çok sinirlendi.

Şöhretine güveniyor

"Bu çirkin iftiralar, velayet davamızdan ötürü Arzu Hanım tarafından ortaya atılıyor. Çünkü Bülent Ersoy'un şöhretine güveniyor. Niçin mahkeme kayıtlarında kumar oynadığıma dair bir belge yok? Kendisini ispata davet ediyorum. Beni toplum önünde küçük düşürmek istiyorlar."


Başak ÇOKAN / Sabah Gazetesi