Abone Ol

'Sette bazı ünlü bayanlarla birlikte oldum' Salih Güney'den olay açıklamalar!!!

44 yıldır profesyonel oyunculuk yapan Salih Güney, Yeşilçam ile ilgili anılarını anlatırken kadın oyuncular hakkında yorumda bulundu.

'Sette bazı ünlü bayanlarla birlikte oldum' Salih Güney'den olay...

Deneyimli oyuncu Salih Güney katıldığı programda özel hayatı  ile ilgili yorumlarda bulundu. Ünlü oyuncu Orada Neler Oluyor programına yaptığı açıklamalarda hangi bayan oyuncuyu çok beğendiğini de söyledi.

-Hülya Avşar ilk filmi benimle cekti, ünlü oldu. Hülya'dan etkilenmedim çünkü o zaman daha güzel bir kız arkadaşım vardı.  -Sette bazı ünlü bayan oyuncularla birlikteliklerimiz oldu oldu.   Ama genel olarak ben bir oyuncuyum ve bu benim işim olduğu için kadınlardan çok etkilenmezdim
-Sibel Turnagöl fizik olarak çok hoş bir bayan
.
-Türkan Şoray'ın cazibesine karsı koyabilecek bir erkek göremiyorum. -Müjde Ar seksapeli olan son oyuncudur. -Hande Ataizi çok güzel olmasına rağmen  seksapeli yok Sırf inat olsun diye benle birlikte olmayan kadınlar olmuştur. Elleri, gözleri ve dişleri bir kadında dikkat ettiğim ilk şeydi. Rol arkadaşına yaklaşmak hastana yaklaşmak gibi bir şeydir. Fizik olarak beğenmediğim hiçbir bayan oyuncuyla oynamadım.