Abone Ol

Seçkin Piriler yeni yıla Kaan'sız girdi!

Eşi Kaan Tangöze’nin ihanetiyle sarsılan Seçkin Piriler yeni yıla Tangöze’den ayrı girdi.

Seçkin Piriler yeni yıla Kaan'sız girdi!

Sibel Can, 2016’ya Kıbrıs’taki Nuh’un Gemisi Deluxe otelde sahne alarak girdi. Siyah göğüs ve sırt dekolteli elbisesiyle Sibel Can, göz kamaştırdı. Sibel Can’ı dinlemeye gelenler arasında Beşiktaş’ın eski futbolcusu Sergen Yalçın, Talip Öztürk, Cenk Kangöz, Meral Kaplan ve Seçkin Piriler vardı.

Kocası tarafından ihanete uğrayan manken Seçkin Piriler, büyük oğlu Volkan ve annesi ile gelmesi dikkat çekti. 5 yıllık eşi Kaan Tangöze’nin kendisi gibi şarkıcı Kıvılcım Ural’la aldatmasından sonra ortalıklarda gözükmemeye özen gösteren Seçkin Piriler yakın arkadaşı Meral Kaplan’la birlikte dinlemeye geldiği Sibel Can, konseri öncesi basın mensuplarının ihanet ile ilgili sorular karşısında ecel terleri döktü.

2015 PİRİLER İÇİN GÜZEL GEÇMİŞ
Yaşadığı ihanet ile ilgili açıklama yapmaktan kaçınan Seçkin Piriler, “2015 güzel geçti. Son ayları biraz kötü geçti ama genel olarak güzel geçti” dedi. Eşi Kaan Tangöze ile hala birlikte yaşadığını söyleyen Seçkin Piriler, boşanıp boşanmayacağı soruları karşısında Piriler, “Hiçbir açıklama yapmak istemiyorum. Şuan hiçbir şey düşünmüyorum. İlerde bir karar alırsam söyleyeceğim.

Çocuklarım var benim iki tane onların geleceğinden başka bir şey düşünmüyorum dedi. Güzel oyuncu Meral Kaplan ise İstanbul’da yağan yoğun kar nedeniyle 2016’a eşi Erhan Kanioğlu’nun yetişmesini beklediğini söyledi. Meral Kaplan, “İstanbul’da yağan kar nedeniyle eşim saat 17’den beri Kıbrıs’a gelmeye çalışıyor. Uçak daha yeni kalkacakmış bu sene ayrı girmek zorunda kalacağız” dedi.

Röportaj sonrası Seçkin Piriler Meral Kaplan ile Sibel Can’ı dinlemeye geçti. Seçkin Piriler’in neşeli halleri dikkat çekti. Sibel Can’ın hareketli şarkılarında yerinde duramayan Seçkin Piriler, Can’ın şarkılarına Meral Kaplan ile dans ederek eşlik etti. Yeni yıla sahnede giren Sibel Can, geri sayımın ardından 2016’yı orkestrası ile birlikte kutladı.

(Sözcü)