Abone Ol

Savaşçı yeni bölüm neden yok? Savaşçı yeni bölüm ne zaman yayınlanacak?

Savaşçı dizisinin hayranları FOX TV'yi açtığında hayal kırıklığına uğradı. Her Pazar akşamı saat 20.00'de yeni bölüm ile izleyiciyle buluşan Savaşçı dizisi dün akşam yoktu.

Savaşçı yeni bölüm neden yok? Yeni bölüm ne zaman yayınlanacak?

Son zamanlarda diziler bir bir final yapıyor. Peki Savaşçı yeni bölüm neden yok? Savaşçı yeni bölüm ne zaman yayınlanacak?

Oyuncu kadrosunda Berk Oktay, Yıldız Çağrı Atiksoy, Murat Serezli, Fırat Albayram, Burç Kümbetlioğlu, Hakan Dinçkol, Alican Albayrak ve Uğur Biçer'in yer aldığı Savaşçı dizisi FOX'ta yayınlanıyor.

Savaşçı dün akşam 23.15’te tekrar bölümü ile ekranlara geldi. Savaşçı yeni bölüm neden yok? Savaşçı yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? sorularına ise henüz bir açıklama gelmedi.

SAVAŞÇI’NIN SON BÖLÜMÜNDE NELER OLMUŞTU?

Kağan'ın içinde olduğu bombalı aracın infilak etmesiyle, Çiğdem ve Bahtiyar büyük bir şok yaşarlar. Kağan'ın akibetini öğrenmek için endişeyle patlayan aracın yanına koşarken, Leyla ve adamları da bölgeden uzaklaşmak için harekete geçmişlerdir. Ancak Leyla'nın son anda eline bir koz geçirdiğini sanması, hayatının en büyük hatası olacaktır.

Bu arada Türk Dünyası Kurultayı başarıyla tamamlanmıştır. Albay Kopuz ise Karon'un kampında bombardıman altında kalan Seyfi'ye ulaşmaya çalışır. Gelen bir istihbaratı değerlendiren Albay Kopuz, Kılıç Timi'ni operasyona çıkarır. Ancak operasyonda her şey yolunda gitse de Yörük Haydar'a kurulan şeytani plan, olayları içinden çıkılmaz bir hale sokacaktır.