Abone Ol

Rasim Ozan'ın ayrılacağı iddialarına yanıt! Messi neyse...

Olay adam Rasim Ozan Kütahyalı'nın Beyaz TV'den ayrılacağı iddia edildi, ortalık karıştı...

Rasim Ozan'ın ayrılacağı iddialarına yanıt! Messi neyse...

Beyaz TV'de yayınlanan "Beyaz Futbol" programının yorumcusu Rasim Ozan Kütahyalı'nın program kadrosundan çıkarılacağı iddia edildi.

Kütahyalı’nın programdan çıkarıldığını Beyaz Tv’nin ekran yüzlerinden Tahir Sarıkaya twitter adresinden paylaştı..


BARÇA İÇİN MESSİ NEYSE RASİM OZAN DA BİZİM İÇİN...

Beyaz Tv Spor Müdürü Ertem Şener ise, Rasim Ozan Kütahyalı'nın Beyaz Futbol'un kadrosundan çıkarıldığı yönündeki iddiaları yalanladı. Şener, Rasim Ozan Kütahyalı için şu sözleri sarfederek konuya açıklık getirdi: Barcelona için Messi neyse, Beyaz Futbol için de Rasim Ozan odur. Kendisi programda yorumculuk yapmaya devam edecektir.

"DEDİĞİM ÇIKTI"
Geçtiğimiz pazar programda Hollandalı yıldız Wesley Sneijder'in İstanbul'a geleceğini erkenden duyuran Rasim Ozan Kütahyalı da transferin resmileşmesinin ardından "Eninde sonunda dediğim çıktı ve Sneijder geldi. Belki biraz erken duyurmuş oldum ama olsun. Keşke herkes benim gibi haber kaynaklarını iyi kullanabilse"

İşte Tahir Sarıkaya'ın o Tweetleri
tahir sarıkaya ‏@TahirSarikaya06

Ozan Rasim Kütahyalı'nın yerine Murat Özarı görev alıcak, Kütahyalı Pazartesi günü Derin Futbol proğramında görevi devam edecek.

tahir sarıkaya tahir sarıkaya ‏@TahirSarikaya06

Beyaz Tv'de sporseverlerin beğeni ile takip ettiği BEYAZ FUTBOL proğramında Ozan Rasim Kütahyalı artık yorum yapmayacak ++++