Abone Ol

Ramazan neden Ecem'in adını yazdı? Survivor'da neler oluyor?

Gönüllüler'de yapılan oylama sonrası Ecem All Star takımına geçti. Peki Ramazan bu oylamada daha önceden de tanıyor olduğu Ecem'in ismini neden yazdı?

Ramazan neden Ecem'in adını yazdı? Survivor'da neler oluyor?

Ecem Karaağaç, gönüllüler takımında yarışmanın ilk polemik yaratan ismi olması nedeniyle dikkat çekti. Geçtiğimiz yıllarda Göz6 yarışmasına da katılan Ecem Karaağaç, oradan tanıdığı Ramazan ile daha ilk dakikalarda polemiğe girmiş ve Survivor 2018’in ilk tartışmasına sebep veren isim olarak yarışma kayıtlarına geçmişti. Peki, birçok spor dalında deneyime sahip olan Ecem Karaağaç kimdir kaç yaşındadır?

ECEM KARAAĞAÇ KİMDİR?

Ecem Karaağaç, 14 Temmuz 1991 tarihinde dünyaya gelmiştir. Futbolla birlikte boks ve fitness ile de uğraşan Ecem Karaağaç, 6 yaşından bu yana spor yapmaktadır.

Survivor’a Göz6 yarışmasında verdiği mücadelenin üzerinden iki yıl geçmesiyle birlikte katılma hakkı kazanan Ecem, 7 profesyonel basketbol oynamıştır ve 3 yıllık profesyonel yüzücülük deneyimine sahiptir.

Göz 6 yarışmasının iddialı isimlerinden biri olan Ecem Karaağaç, önceki yıl finale kadar gitmeyi başarmış ancak son anda Survivor biletini Berna Keklikler’e kaptırmıştı.

Lisansını spor dışındaki bir alanda tamamlayan Ecem Karağaç’ın yarışmadaki sloganı, “Survivor'da hayatta kalmak zor, benimle yarışmanın zorluğu ise tarif bile edilemez. Beni korkutmak için daha fazlası lazım”dır.

RAMAZAN KALYONCU KİMDİR?

Survivor All Star 2018 gönüllüler kadrosunda yer alan Ramazan Kalyoncu kimdir? Dikkatli izleyiciler Ramazan Kalyoncu'yu Göz6 evinden hatırlıyor. Peki Ramazan Kalyoncu kaç yaşında ve nereli? İşte atletik vücudu ile adından söz ettiren Ramazan Kalyoncu hakkında merak edilenler...

Ramazan Kalyoncu, 8 Nisan 1990 Rize doğumlu. Ramazan Kalyoncu’nun bir mesleği yok. Spor salonlarında vücut geliştiren Ramazan Kalyoncu instagram hesabını da ‘baklavalı’ yarı çıplak pozları ile renklendirmiş. Ramazan Kalyoncu aslen Rize Çayeli’nden. Ailesi ile olan bu görüntüsü instagramdaki son paylaşımlarından biri oldu.

Ramazan Kalyoncu’nun geçmişinde futbol, boks yaptı ve fitness eğitmenliği yer alıyor Pilates, Yoha ve Bokwa dallarıyla da ilgilenen Ramazan Kalyoncu spor salonundan çıkmayan tiplerden.

İŞTE O VİDEO

MODELLİK YARIŞMALARINDA TÜRKİYE 3.LÜĞÜ…

Ramazan Kalyoncu şöhret olmak için Best Model Of Turkey yarışmasına da katılmış. Bu yarışmada finale kalan isimlerden olan Ramazan Kalyoncu şansını Idol Of Models yarışmasında da denedi. Ramazan Kalyoncu bu karışmada Türkiye’nin en iyi 3. Erkek Modeli seçildi. Ramazan Kalyoncu’nun özel hayatına dair pek bir bilgi bulunmuyor. Sevgilisi varsa da bunu gizleyen Ramazan Kalyoncu Survivor adasında Göz6 evinden tanıştığı Ecem Karaağaç ile yakın bir ilişkiye sahip.