Abone Ol

Paris Hilton'un gecelik kazancı 1 Milyon Dolar...

Çılgınlıklar kraliçasi Paris Hilton'un şahsi kazancı, milyon dolarlık mirasını geçiyor

Paris Hilton'un gecelik kazancı 1 Milyon Dolar...


Paris Hilton ünlü, seksi ve güzel bir kadın! Üstelik çok da zengin. Hilton oteller zincirinin varisi olan ve 27.5 milyon dolar mirasa konacağı hesaplanan Paris tek gecede 1 milyon dolar kazanıyor. Hilton otellerinden herhangi birinin günlük kazancı 4 bin 341 dolarda kalıyor


Dünyanın birçok yerinde özellikle Amerika ve Uzakdoğu ülkelerinde gençler onun parfümünü almak, "Paris'te Bir Gece" videosunu internetten indirmek ve entellektüeller de onun değerini tartışmakla meşgulken 25 yaşındaki Paris Hilton ikinci bir servet yapıyor.


Amerikan Forbes dergisine göre, Paris Hilton'un sadece geçen yılki kazançları 8 milyon doları geçti. Yakında kazançları toplamı ailesinden alacağı serveti de sollayacak gibi görünüyor. Zira Hilton ailesinin 550 milyon dolarlık serveti 8 çocuk ve 12 torun arasında paylaştırıldığında Paris'in hesabına 27.5 milyon dolar düşecek.


2007 SONUNA KADAR BOŞU YOK
Paris de bu konuda hiç mütevazı değil. "Ortada birçok mirasyedi dolaşıyor. Hiçbirinin benim yaptığım işleri yaptığını görmüyorum. Birçok projem var. Her 3 günde bir dünyayı turluyorum.

Tasarımlarımı kendim yapıyorum, tüm işlerimi kendim yürütüyorum. Çekilecek filmler, televizyon programları ve turnelerim var. Hayatımın her günü 2007'nin sonuna kadar programlandı. Hiç boşluk yok" diyor. Paris "Geçen hafta büyükbabam ile yemek yiyorduk. Bana 'Tanıdığım tüm şirket CEO'larından daha çok çalışıyorsun' dedi" diye ekliyor.



GECELİK KAZANCI 1 MİLYON DOLAR
Hilton şu anda, çekimlerine ara verdiği televizyon şovu Simple Life'ın yan ürünlerini dünyaya pazarlamakla uğraşıyor. 2.5 milyon dolar aldığı bu şovun yan ürünlerinin satışından da özellikle Japonya'da milyonlar kazandığı söyleniyor.


Partilerde kendisi kadar ilgi çeken bir başka ismin olmadığını da söyleyen Paris, Amerika'da yapılan bir araştırmadan da şöyle bir örnek gösteriyor: "Ankette, 'Bir partide en çok kimi görmek istersiniz' sorusuna açık arayla 'Paris Hilton' yanıtı verilmiş. Daha ne diyebilirim ki..." Bu yüzden Paris Hilton bir gece kulübünde 20 dakika görünmek için 1 milyon dolar ücret alıyor.



Hilton'un son bombası ise şarkıcılığa adım atması oldu. Birçokları "Aman Paris Hilton'un bir şarkı söylemesi eksikti" derken, single çok beğenildi. "Stars Are Blind" iTunes'un en çok indirilen 10 şarkısı arasına girerken Avrupa müzik listelerinde de üst sıraları zorlamaya başladı. Yani Paris'in milyon dolarlarına milyon katması artık kesin gibi...

SARIŞIN APTALI OYNUYORUM
Katıldığı davetlerde fotoğraf çekimlerinde soğuk, kendini beğenmiş, kibirli bir havası olan Hilton, yakın arkadaş çevresi ve ailesine karşı son derece sevecen, güleryüzlü ve komik. Hilton, "Benimle ilgili kavgalar çıkardığım, aptalca laflar ettiğime dair medyada yer alan haberlerin hepsine gülüp geçiyorum.

Bir karikatür gibi olmuşum. Herkes benim Simple Life'ta canlandırdığım karakter gibi aptal olduğumu düşünüyor. Ben de Jessica Simpson gibi aptalı oynuyorum. Ne yaptığımızı biliyoruz. Biz akıllı sarışınlarız" diye hiç de öyle medyada göründüğü gibi olmadığını söylüyor.

Bİr Hilton otelinden daha çok kazanıyor

Hilton otellerinin yıllık kazancı 4 milyar 437 milyon dolar. Hilton zinciri kapsamında 2 bin 800 otel bulunuyor. Kaba bir hesapla bu otellerin her birinin yıllık kazancı
1 milyon 584 bin dolar oluyor. Bu sayıyı da 365'e bölünce bir günlük kazancı, yani 4 bin 341 doları buluyoruz. Paris Hilton tek gecede 1 milyon dolar kazanabiliyor.