Abone Ol

Özendiğimiz hayatı yaşayan kadın: Şeyma Subaşı

Bitmek tükenmek bilmeyen, sonu gelmeyen olumsuz eleştirilere karşı canını sıkmıyor, çizgisini bozmuyor. Her nefret söyleminin ardında gizli bir hayranlık vardır değil mi? Ve evet; herkes Şeyma Subaşı’nın hayatına gıptayla bakıyor.

Özendiğimiz hayatı yaşayan kadın: Şeyma Subaşı

1990 Samsun doğumlu moda tasarımcısı Şeyma Subaşı, 2008 yılında MissTurkey yarışmasına katıldı. İlerleyen senelerde doğum yapmasına rağmen kilolarından bir çırpıda kurtulup kusursuz fiziğine tekrar kavuştu. Tabii ki bu durumu sürdürebilmek için bıkmadan usanmadan spor yapıyor. Kendisinin bilinen tek estetiği, dudak dolgusu.

Kendisinin küçük bir kopyası olan kızını yanından ayırmıyor. Bakıcılar yerine bizzat kendisi, özenle, dikkatle ve bolca sevgiyle yetiştiriyor.

Çok konuşuldu, çok yazıldı ama son noktayı yine Acun Ilıcalı koydu. Hülya Avşar’ın programında bütün Türkiye’ye Şeyma’ya arkadaşlık teklif edenin de, onu bu ilişkiye ikna edenin de kendisi olduğunu söyledi. Şeyma’yı tanımadan yuva yıkmakla itham edenleri bir güzel susturdu.

Gezdiği şehirleri, katıldığı festivalleri, diğer ünlülerle samimiyetini ve içten gülümsemelerini kendisinin Instagram hesabından görmek mümkün. Ne diyelim; herkes kalbinin ekmeğini yer, içinin güzelliği hayatının her alanına yansımış be Şeyma! :)