Abone Ol

14 yaşındaki Nazlı okul penceresinden ölüme atladı

9’uncu sınıf öğrencisi 14 yaşındaki Nazlıhan, sevgilisinden ayrıldığı için bunalıma düşünce okulun 3’ncü kat penceresinden kendini boşluğa bıraktı. Öğrencileri ağlatan olayın ardından okul tatil edildi.

14 yaşındaki Nazlı okul penceresinden ölüme atladı

İstanbul  Beyoğlu Fındıklı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde intihar şoku. Okulda öğleden sonra ders zilinin çalmasından sonra üçüncü katın penceresine çıkan 9. sınıfı öğrencisi Nazlıhan Köse, kendini bir anda boşluğa bıraktı. 14 yaşındaki küçük kız ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Anne-babası ayrı...

Acı olayın ardından okul tatil edildi, öğrenciler dışarı çıkarıldı. Okuldan çıkan öğrencilerin gözyaşı döktükleri görüldü.

Olayla ilgili soruşturma başlatan polis, küçük kızın arkadaşlarıyla görüştü. Nazlıhan’ın bir yılı aşkın süredir arkadaşlık ettiği sevgilisinden ayrıldığı için bunalımda olduğu öğrenildi. Yakın arkadaşları, Nazlıhan Köse’nin anne ve babasının ayrı yaşadığı için sorunları olduğunu, erkek arkadaşının terk etmesiyle de ruhsal çöküntüye uğradığını söyledi. Polis, ayrıca erkek arkadaşıyla yeniden barışmazsa küçük kızın arkadaşlarına, ölümü seçeceği yönünde imalarda bulunduğu bilgisine de ulaştı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.