Abone Ol

Melek gibi antrenman

2016 Victoria's Secret Fashion Show, bu hafta Paris’te gerçekleşti. Peki, dünyaca ünlü Victoria's Secret melekleri şova nasıl nazırlanıyor? İşte meleklerin en yeni ve işlevsel egzersiz programları.

Melek gibi antrenman

Her kadın Victoria's Secret meleği gibi görünmek ister. Peki böylesi kusursuz bir görünüm için sadece güzellik yeterli mi? Tabii ki hayır! Victoria's Secret meleklerinin muhteşem defileden üç hafta önce kendilerini kampa alıp, özel bir diyet ve fitness programı uyguluyor. Her şeyin kusursuz olması için çalışan melekler, işe ilk olarak kendilerinden başlıyorlar. Melekler başta pilates olmak üzere ip altıyor, yoga eğitimleri alıyor, boks yapıyor. Adriana Lima ve Candice Swanepoel günde çift antrenman yaparken Karlie Kloss, defile öncesi antrenmanlarını her gün tekrarlıyor. Sağlıklı beslenmenin yanı sıra hayatlarını sporla geçiren güzeller son derece disiplinli ve düzenli antrenman yaptıkları bir gerçek.

Adriana Lima
Formunu ‘Fight Club’a borçlu
Güzel manken günde iki kez ip atlayarak ve ağırlık çalışarak formunu koruyor. Lima kick-box ve kardiyo hareketlerini birleştiren spor programı uyguluyor. Bu egzersize "Fight Club" (dövüş kulübü) deniyor. Tamamen kişinin kendisini daha fazla zorlamasına dayalı bir egzersiz rutini olduğu için bu antrenmanda 595 kalori harcıyor

Irına Shayk
Üç gün pilates iki gün yüzme
İlk defa bu sene kanat takan Irina Shayk gün boyunca bacak bakımına özen gösteriyor ve bununla birlikle bacak egzersizleri de yapıyor. Shayk, haftada üç günün bir günü dışarıda çalışıyor ve fitness ve yoga çalışmalarını özel antrenörü eşliğinde yapıyor. Haftanın iki günü yüzüyor. Seksi model kamp döneminde sebze meyve juicelerı ağırlıklı ve 1200 kalorilik

Joan Smalls
Her gün 20 dakika ip atlıyor
Joan Smalls defile öncesi sıkı bir kampa giriyor. İp atlama, pilates, yoga ve yüzme sayesinde fiziğini koruyor. Günde yaklaşık 20 dakika ip atlayan güzel bu basit antrenmanda 210 kalori harcıyor.

Karmen Pedaru
Tenis oynayıp yoga yapıyor
Estonyalı güzel Karmen Pedaru haftanın beş günü bir saat tenis oynayarak formunu koruyor ve her antrenmanda 650 kalori harcıyor. "Ben spor salonunda çalışamıyorum, tenis vücudumdaki tüm kas gruplarını çalıştırıyor. Victoria's Secret show öncesi bu antrenmanlara squash'ı da katıyorum. Rahatlamak için de yarım saat yoga yapıyorum" diyor. Paderu’nun egzersiz planında sağlıklı beslenme öne çıkıyor, seksi modelin disiplinli bir beslenme programı var.

Caroline Trentini
Ju jitsu ile 420 kalori yakıyor
İtalyan model Caroline Trentini oğlunu doğurduktan 20 ay sonra podyuma çıktığında ileyenleri büyülemişti. Trentini'nin fit görüntüsünde ju jitsu'ya borçlu. Haftada dört gün ju jitsu antrenmanı yapan Trentini ısınma seansında 30 kol açma germe hareketi, 30 şınav, 30 tekme ve 30 kalçayı çalıştıran çömelme hareketi (jump squat) ile programa başlıyor. 1 saatlik bir antrenmanda 420 kalori kaybediyor. Ju jitsu ile denge ve çeviklik kazandığını belirtiyor.