Abone Ol

Maç çıkışı feci kaza: Veliaht kaçarken yakalandı

Kutmangil Ailesi’nin ‘veliahtı’ Fırat Kutmangil , maç çıkışında tramvay durağının karşısına geçmek isteyen baba kıza feci şekilde çarptı.

Maç çıkışı feci kaza: Veliaht kaçarken yakalandı

Beşiktaş-Antalyaspor maçı çıkışında, stadyum karşısında bir motosikletin çarptığı 75 yaşındaki Sezen Tuna öldü, kızı Pınar Tarlacı yaralandı. 2 gün sonra yakalanıp tutuklanan sürücünün Kutmangil Ailesi’nin ‘veliahtı’ Fırat Kutmangil olduğu anlaşıldı.Aydın’ın Pamukören Beldesi’nin eski belediye başkanlarından olan emekli asker Sezen Tuna (75) ve kızı Pınar Tarlacı (43), 21 Ekim’deki Beşiktaş-Antalyaspor maçını stadyumda izlemek için İstanbul’a gitti. Maç Beşiktaş galibiyetiyle sona erdi ancak fanatik Beşiktaşlı baba ve kızının galibiyet sevinci faciayla yarım kaldı. Maçın ardından stadyumdan çıkan baba-kıza, kabataş tramvay durağında yolun karşısına geçerken bir motosiklet çarptı. Tuna’nın sağ bacağı koptu, kızı Pınar Tarlacı’nın da bir bacağı kırıldı.

BABA ÖLDÜ

Kazadan sonra motosiklet sürücüsü olay yerinden kaçarken, yaralı baba-kız çevredekilerin çağırdığı ambulanslarla Şişli Hamidiye eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Sezen Tuna, 23 Ekim’de hastanede yaşam savaşını kaybetti, kızı Pınar Tarlacı ise tedavinin ardından taburcu edildi. Polis kazaya karışan motosikleti bulmak için güvenlik kameralarını incelemeye aldı. Olay yerini gören güvenlik kamerası bulunamadı ancak bir başka kamerada, kazadan dakikalar sonra bir erkek ve bir kadını taşıyan motosikletin aynı caddede hızla ilerlediği görüldü. Plaka tam olarak belirlenemediği için polis benzer modeldeki araçları incelemeye aldı. Tespit edilen motosikletin, Kutman Şirketler Grubu’na bağlı şirketlerin yönetim kurulu başkanlığını yapan Fazlı Kutmangil’in 23 yaşındaki oğlu ve şirketin veliahtı Fırat Kutmangil’e ait olduğu belirlendi.

2 GÜN SONRA YAKALANDI

Kutmangil Ailesi’nin Üsküdar’daki evine giden polis, motosikletin garajda olduğunu belirledi ancak Fırat Kutmangil’e ulaşamadı. Motosiklet inceleme için yediemin otoparkına götürüldü. Evin garajından kazanın gerçekleştiği saatlere ilişkin güvenlik kamerası görüntüleri alındı. Görüntülerle de kaza anında motosikletin garajda olmadığı belirlendi. Polis, Fırat Kutmangil’i kazadan iki gün sonra yakaladı. Adliyeye sevk edilen Kutmangil tutuklandı.
Habertürk