Abone Ol

Korcan Cinemre kimdir?

Zuhal Topal'la izdivaç programına katılan ve yaptığı trolle sosyal medyanın diline düşen Korcan Cinemre kimdir?

Korcan Cinemre kimdir?

Korcan Cinemre kimdir? Bugün sosyal medyaya düşen ve herkes tarafından yakın takibe alınan Korcan Cinemre'yi sizler için hazırladık. Evlilik programına katılan ve rahatlığının yanı sıra verdiği cevaplarla gündeme bomba gibi düşen ve troll olarak adlandırılan Korcan Cinemre'yi araştırdık. Meğerse televizyonlara ilk kez çıkmıyormuş…

OLAY DAMAT KORCAN EKRAN TROLÜ ÇIKTI
KORCAN CİNEMRE KİMDİR?
Canlı olarak yayınlanan bir programa katılmasına rağmen rahat tavırları ve ukala sözleri ile tepki çeken Korcan Cinemre'nin Ekşi Sözlük yazarı olduğu ortaya çıktı. "Zuhal Topal programını trolleyen damat adayı" videosuyla kısa sürede izlenme rekorları kıran ve pek çok kişiye ulaşan Korcan Cinemre'nin daha önce de birçok programı trollediği öğrenildi.

Evlilik programına katılan damat adayı, rahat tavırlarıyla hem izleyenleri hem de sunucuyu kızdırdı. FOX TV ekranlarında yayınlanan Zuhal Topal'ın sunuculuğunu yaptığı evlilik programında ilginç anlar yaşandı. Programa katılan damat adayı Korcan, rahat tavırlarıyla herkesi şaşırttı. Gelin adaylarından Selin'e talip olan Korcan, davranışları nedeniyle programdakilerin tepkisini aldı. Zuhal Topal'ın 'Sen biraz rahat mısın?' diye sorduğu damat adayı, 'Koltuk kadar değil' cevabını verdi.
Yaptıkları bununla sınırlı değil!
Zuhal Topal ile dikkatleri üstüne çeken Korcan Cinemre halbuki birçok programa da katılmış.
Süper Bulmaca, En zayıf halka, Kelime oyunu, Piremit ve Çarkıfelek gibi programlara katılan Korcan Cinemre bu programlarda da yapacaklarını yapmış.