Abone Ol

Koray Avcı şarkılarını Özgecan için söyledi

MERSİN'de sahneye çıkan Koray Avcı, konserindeki şarkılarını Tarsus'ta öldürülen üniversite öğrencisi Özgecan Aslan için söylediğini belirtti.

Koray Avcı şarkılarını Özgecan için söyledi

Koray Avcı, Yenişehir Kültür Merkezi'ndeki konserine "İçimde ölen biri var" parçası ile başladı. Kendisini izlemeye gelen yaklaşık 1000 hayranı ile sık sık sohbet eden Avcı, sahneden Özgecan Aslan'ı andı. Konser öncesi bir anısını paylaşan Avcı, "Mersin'e gelirken, Özgecan hatıra Ormanı'nı gördüm, kötü oldum.

Koray Avcı şarkılarını Özgecan için söyledi - Resim: 1

Uzatmaya da gerek yok işte, her hatırladığımda üzülüyorum. Kimsenin üzülmesini istemiyorum. Bugün sizi mutlu etmeye geldim ama bu parçayı Özgecan'a ve kıymetli ailesine armağan etmek istiyorum.

Koray Avcı şarkılarını Özgecan için söyledi - Resim: 2

Hayatım boyunca hiç bir şeyi şov haline getirmedim. Bu da şov değil zaten. Duyan duysun, biz armağan ettik. Şov yapmadık, şova da ihtiyacımız yok" dedi.

Koray Avcı şarkılarını Özgecan için söyledi - Resim: 3

Klarneti alarak üflemeye başlayan Avcı, Özgecan için 'Sen benden gittin gideli' parçasını seslendirdi. 2.5 saat sahnede kalan Avcı, Müslüm Gürses, Edip Akbayram ve Ahmet Kaya gibi sanatçıların eserlerini de seslendirdi.

Koray Avcı şarkılarını Özgecan için söyledi - Resim: 4

dha