Abone Ol

Kısmetse Olur'da kim elendi? 18 Aralık haftanın finali neden olmadı?

Kısmetse Olur 'haftanın finalinde kim elendi?' sorusu yanıtsız kaldı. 18 Aralık'ta Kanal D ekranlarında yayınlanan Kısmetse Olur'un son bölümünde Kayseri'de yaşanan terör saldırısı nedeniyle eleme yapılmadı.

Kısmetse Olur'da kim elendi? 18 Aralık haftanın finali neden olmadı?

Kısmetse Olur'un 17 Aralık günü yapılması gereken halk oylaması Kayseri'de yaşanan terör saldırısı nedeniyle ertelenmişti. Kanal D'nin resmi internet adresinde yayınlanan 307. bölüm fragmanında haftanın finalinin yapılmayacağı duyuruldu.

Pazar gecesi yeni bölümüyle ekrana gelen Kısmetse Olur'da Onur gelin adayları ile yakınlaşması evde "nispet" krizi yaşanmasına neden oldu. Mehtap'ın Adnan ile ilgili yaptığı çarpıcı yorum dikkatlerden kaçmazken gelin adayı Adnan için "Geçen senenin ezik profili Adnan'dı bu sene ne olduysa içine bir aslan kaçmış" ifadelerini kullandı.

Kısmetse Olur'un 18 Aralık akşamı yayınlanacak olan haftanın finali fragmanı yayınlanmış ancak yaşanan terör olayları nedeniyle haftanın finali ertelenmişti. Fragmanda yer alan görüntülerde programın sunucusu Seda Akgül kavgaya tutuşan 2 çiftin ayrılık kararı aldığını açıklarken finale 3 çift ile başladıkları ancak sadece 1 çiftin kaldığını duyurmuştu. Adnan'ın ayrılık ile ilgili açıklamalar yapmasından sıkılan Didem, yüzüğünü çıkarıp masaya koyarken yaşanan gergin dakikaların ardından Didem'in baygınlık geçirmesi evde panik havasına neden oldu.

KISMETSE OLUR'DA GEÇEN HAFTA YAŞANANLAR

Kanal D’nin sevilen evlendirme programı Kısmetse Olur’da haftanın finalinin ardından önemli bir gelişme daha gerçekleşti. Geçen yılın birincileri olan çiftin çocuk beklediği fenomen yarışma programı Kısmetse Olur’da bu kez ayrılık rüzgarları yaşandı. Haftanın finalinde Hazal’ın Kısmetse Olur’dan elenmesinin kesinleşmesinin ardından Semih Kurtulmuş, Hazal’ın elinden tutarak programı terk etmiş ve kendisinden bir süre haber alınamamıştı. Programın yetkilileri Semih ile yolları ayırma kararı alırken Semih’in yarışmadan diskalifiye edildiği duyuruldu.


SEMİH'TEN KISMETSE OLUR EKİBİNE TEŞEKKÜR

Yaşananların ardından sosyal medya hesabından bir açıklama yapan yarışmacı Hazal ile birlikte evden ayrılmasının ardından programa dönmemesinin arkasında programdan ayrılma kararı olduğunu açıkladı. Programda emeği geçen herkese teşekkürleri ileten Semih’in evden ayrılacağı da kesinleşmiş oldu. İşte Semih’ten gelen o açıklama “O evde mutluluğu, hüznü, iyiliği, kötülüğü, kardeşliği, kalleşliği her şeyi gördüm yaşadım. İlişki icerisinde olduğum, sevdiğim kadının evden gidişinin ardından orada kalmak bana yakışmazdı. Evdeki varlığıma koyduğum son nokta bu olayla oldu. Hakkımızda hayırlısı olsun. Geçen sezonki gibi bu sezon da dimdik girdim ufak bi farkla bu sefer sevgilimle Dimdik çıktık Desteğinize varlığınıza sağlık bu yolu yürürken yalnız olmadığımızı biliyorum. Her şey gönlümüzce olsun...Yapımdan da Allah razı olsun benim böyle bir kadını tanımama vesile oldu”

SEDA AKGÜL'DEN SEMİH AÇIKLAMASI

Kısmetse Olur programının sunucusu Seda Akgül, Semih’in evi terk ettikten sonra Kıbrıs’a gittiğinin ortaya çıktığını belirtti. Semih ve Hazal’ın ayrı kalmalarına razı olmadıkları için damat adayına ulaşmaya çalıştıklarını ifade eden Seda Akgül, Semih’e ulaşamadıklarını dile getirdi. Geçen yıl yine aynı yarışmada bulunan Semih aradığı mutluluğu bulamayınca bu yıl eve yeniden davet edilmiş ve kendisine ikinci bir şans daha verilmişti.
Semih’in Kıbrıs’ta tatil yaptığı esnada dışarıda bir kişi ile görüştüğünün ortaya çıkmasının ardından Semih’in programın formatına aykırı davranması nedeniyle diskalifiye edildiği belirtildi.