Abone Ol

Kısmetse Olur'da Ayça'nın ihanet görüntüleri!

Kısmetse Olur programı gelin adaylarından Ayça Beğen'in görüntülendiği kişinin eski nişanlısı olduğu ve yarışmadaki damat adayı Emre Ubeyli'ye ihanet ettiği iddia edildi.

Kısmetse Olur'da Ayça'nın ihanet görüntüleri!

Kısmetse Olur'da Emre Ubeyli ile evlilik yolunda ilerleyen Ayça Beğen eski nişanlısı ile fotoğraflandı. Bir izleyici tarafından Emre'yi aldatırken görüntülenen Ayça Beğen hakkında bir çok iddia vardı. Ayça Beğen gerçekte kimdir evli olduğu doğru mu?

Kısmetse Olur yarışmacılarından Ayça Beğen ile ilgili skandal patladı. Emre Ubeyli ile evlilik yolunda yürüyen ve onu sevdiğini söyleyen Ayça, eski nişanlısı ile gezerken fotoğraflandı. Kısmetse Olur programının sunucusu Ayça Beğen'in eski nişanlısı ile olan bu fotoğrafını yayında gösterince Emre şoka girdi.

Kısmetse Olur'da Ayça'nın ihanet görüntüleri! - Resim: 1

Ayça Beğen ayrıldığı nişanlısı ile buluşup başbaşa yemeğe çıkmış. Bu fotoğraflar da Kısmetse Olur izleyicisi tarafından çekilmiş. Ayça Beğen'in ihanet fotoğraflarında eski nişanlısı Halil ile hayli samimi olduğu ve uzun süre başbaşa vakit geçirdiği ortaya çıktı. Ayça Beğen eski nişanlısından 6 ay önce ayrılmıştı.

Halil isimli nişanlısı AVM'deki o buluşmada Ayça Beğen'e kendisine dönmesini önermiş. Ayça Beğen'in iddiasına göre Halil ile karşılaşması tesadüf eseri oldu. Eski nişanlısı 'seni hala seviyorum Kısmetse Olur programından ayrıl bana dön' teklifini yapmış. Ayça Beğen bu fotoğrafları izah etmekte hayli zorluk yaşadı. Sunucu da Ayça Beğen'in sözlerine inanmadı.

AYÇA BEĞEN İHANETİ EMRE UBEYLİ DELİRDİ

Ayça Beğen'in ihanetinin belgesi olan fotoğrafı gören Emre Ubeyli aralarındaki tüm ilişkiyi bitirdi. "Benim ailem bu fotoğraftan sonra Ayça'yı gelin olarak kabul etmez' diyen Emre, "Şu saatten sonra ne ölün ölüme, ne dirin dirime' diyerek ağır bir tepki verdi. Ayça Beğen ise ağlayarak 'Ben Emre'yi çok seviyorum' diye diğer yarışmacılara dert yandı.

AYÇA BEĞEN KİMDİR EVLİ Mİ?

Ayça Beğen hakkında ortaya atılmış bir çok iddia var. Evli olduğu söylenen Ayça Beğen gerçekte kimdir? Kısmetse Olur yarışmacılarından Ayça Beğen 5 yıl önce evlenip boşandığını söylemişti.