Abone Ol

Kiralık Aşk'ta Fikret - Ömer sahneleri olay oldu

4 - 6 Mart 2016 hafta sonu sosyal medya ratinglerinde bu hafta zirvede “Galatasaray – Trabzonspor” maçı yer aldı.

Kiralık Aşk'ta Fikret - Ömer sahneleri olay oldu

Kiralık Aşk, dizinin son bölümünde Gallo ve Ömer sahneleri Defne hayranları tarafından tepki görmeye devam ederken, dizinin sonunda Defne’nin Neriman’a borcunu kapattıktan sonra Ömer’e sarılması büyük ses getirdi. Dizi, 30,80 Somera Rating ile hafta sonu ekranının en çok konuşulan yapımı oldu.

Survivor 2016, dün akşamki yarışma programında Ünlüler konseyde isim yazan takım olurken, Yılmaz Morgül’ün Yattara ile olan tartışması büyük tepki aldı. Programında 23,87 Somera Rating ile hafta sonu sosyal medyada en çok konuşulan 2. yapım oldu.

Güneşin Kızları, dizinin son bölümünde Selin’in annesinden dolayı yaşadığı psikolojik süreç çok konuşulurken, Nazlı’nın oyunculuğu büyük beğeni topladı. Dizi 18,82 Somera Rating alarak sosyal medyada en çok konuşulan 3. oldu.

En çok konuşulan 4. yapım Filinta oldu. Dizinin hashtag’i #ihanetinbedeli’di. Yorum ve görüşlerin Twitter’da paylaşıldığı dizi 12,25 Somera Rating ile hafta sonu sosyal medyada en çok konuşulan 4. yapım oldu.

Akhisar - Fenerbahçe maçı pozisyonları ve taraftarların destek iletileriyle ses getirdi. Fenerbahçe’nin 3-0 galip ayrıldığı maç 11,10 Somera Rating ile hafta sonu sosyal medyada en çok konuşulan 5. yapım oldu

Kiralık Aşk'ta Fikret - Ömer sahneleri olay oldu - Resim: 1