Abone Ol

Kiralık Aşk'ta Defne ve Ömer arasında yeni kriz

Ömer ve Defne aşkında sürpriz gelişmelere tanık olduğumuz Kiralık Aşk 33. bölümün ardından şimdi de yeni bölümde neler olacağı merak ediliyor. Peki; Kiralık Aşk 34. bölümünde neler yaşanacak?

Kiralık Aşk'ta Defne ve Ömer arasında yeni kriz

Başrollerini ekranların genç yeteneklerinden Elçin Sangu ve Barış Arduç’un paylaştığı Kiralık Aşk dizisinin merakla beklenen 34. bölüm fragmanı yayınlandı.

Popüler dizinin yeni bölüm fragmanı yine çok renkli ve merak uyandırıcı.

Kiralık Aşk heyecan dolu yeni bölümüyle 19 Şubat Cuma Star TV'de!

Kiralık Aşk son bölüm özeti

Kiralık Aşk'ta Defne ve Ömer arasında yeni kriz - Resim: 1Barış Arduç ve Elçin Sangu'nun bilinmeyenleri

Reyting sıralamalarında zirvedeki yerini koruyan fenomen dizi Kiralık Aşk geçtiğimiz saatlerde 33. yeni bölümü ile ekranlardaydı. Sürprizlerle dolu yeni bölüm her zaman olduğu gibi yine nefes kesti.

Ömer şimdi hayatının en kritik kararını vermesi gerekiyor. Bakalım Passionis'i yeniden eski haline getirmek ve içinde bulunduğu zor durumdan kurtarmak için kendini feda edecek mi? Deniz'in teklifi ne olacak?

Kiralık Aşk'ta Defne ve Ömer arasında yeni kriz - Resim: 2Elçin Sangu kimdir?

Passionis'te işlerin karışması Koray’ı da derinden etkilemektedir. Fakir kalma korkusu ile paniğe kapılan Koray, bakalım yoluna hangi yolu seçerek devam edecek.

Diğer yandan Yasemin de hayatının en zor kararını vermek zorunda. Aşkını mı seçecek yoksa kariyerini mi?

Aynı evde yaşamaya başlayan dizinin çılgın iki aşığı Ömer ve Defne arasında yakınlaşma başlıyor. İkilinin romantik anlarına tanık olacağınız Kiralık Aşk’ın bu akşam ki bölümünü sakın kaçırmayın!

Kiralık Aşk'ta Defne ve Ömer arasında yeni kriz - Resim: 3Leyla Lydia Tuğutlu

Leyla Lydia Tuğutlu Kiralık Aşk'tan ayrılıyor!

Sevilen dizi Kiralık Aşk’ta sürpriz ayrılık yaşanıyor. Dizide Ömer’in eski sevgilisi İz karakterini canlandıran Leyla Lydia Tuğutlu diziye veda ediyor. Gelecek hafta Kiralık Aşk dizisinin 34. bölümü ile son kez ekranlara gelecek olan Leyla Lydia Tuğutlu, bugün son çekimlerini tamamladı.