Abone Ol

Kerri Rawson babasının BTK katili olduğunu anladığı anı anlattı

Lara Sili/Medyafaresi.com Dış haberler: Dennis Rader adlı BTK katilinin kızı Kerri Rawson babasının seri katil olduğunu öğrendiği anı anlattı.

Kerri Rawson babasının BTK katili olduğunu anladığı anı anlattı

Netflix'in popüler dizisi Mindhunter'da FBI hapishanedeki seri katillerle görüşüp onların psikolojisini anlayıp önlerine çıkan cinayetleri çözmeye çalıyorlar.

Bu dizide adı geçen ve gerçekte de yaşamış olan katillerden bir tanesi ise BTK (bağla, işkence et,öldür) adlı katil . BTK katili 1974-1991 yıllarında arasında cinayetlerini işledi.

Seri katil toplamda 10 kişiyi öldürdü. BTK katilinin kurbanları arasında aileler hatta küçük çocuklar bile vardı.

BTK katili medya ile bağlantı kurmak için polislere notlar bırakıyor ve bıraktığı notlar haber oluyordu.

BTK katilinin kızı Kerri Rawson babası Dennis Rader'ın BTK katili olduğunu anladığı anı anlattı.

Kerri Rawson babasının BTK katili olduğunu anladığı anı anlattı - Resim: 1

BTK katilinin cinayetleirini işlediği aralıkta herkes gibi BTK katilinden çok korktuğunu söyleyen Kerri Rawson 1991 yılında kapısının FBI tarafından çalındığını söyledi. FBI Kerri Rawson'a "Merhaba, BTK katilini duydunuz mu?" diye sordu. Kerri "evet" diyince FBI "BTK katili babaız ve onu tutukladık" dedi.

FBI'ın söylediklerine inanamayan Kerri kusacak gibi hissetiğini söyledi. Kerri "küçük erkek kardeşim doğduktan hemen sonra bir çocuğu öldürmüş" inanamıyorum dedi.

Kerri annesine babasının BTK katili olduğunu söylediğinde annesi "hayır polis yanılıyordur o olamaz" dedi.

Kerri: "Babam tutuklandıktan sonra BTK katilini araştırmaya başladım ve bana çok iyi bakan babamın 10 cinayet işlediği, kurbanlarının 2 tanesinin de çocuk olduğunu öğrendim. O an gerçekten ölmek istedim." dedi.