Abone Ol

Kaybolan Çiçekler reytinglerde yükselişe geçti

Fox Tv'de ekranlara gelen Kaybolan Çiçekler kısa sürede seyircinin dikkatini çekti. Zorlu rakipleri karşısında ilk günler başarı gösteremeyen program son günlerde atağa kalktı.

Kaybolan Çiçekler reytinglerde yükselişe geçti

FOX’un gündüz kuşağı programı "Kaybolan Çiçekler” programının izlenme oranları gözle görünür biçimde artış gösterirken, reyting listesindeki tırmanışı dikkat çekti.

Yayın hayatına 16 ocak’ta başlayan Fox’un “Kaybolan Çiçekler”i ilk haftalarda istenilen izlenme oranlarına ulaşamamıştı.

Henüz 40 günlükken annesinden kopan bir bebek, 19 yaşında genç bir adam olarak öz annesiyle ilk kez canlı yayında karşılaştı. Türkiye’yi hüzne boğan o görüntüler “Kaybolan Çiçekler”i de en çok izlenen ilk 100 program listesinin ortalarına taşıdı.

Bir anda 61’nciliği elde eden Kaybolan Çiçekler’in yükselişi devam etti. Aynı listede bugün 1,22 rating, 6,82 share ortalamasıyla 56’nci sırada yer alan program, televizyonların gündüz kuşağında tekelleşmiş yapımlar ve yüzler karşısında izleyicilere yeni bir soluk oldu. Kaybolan Çiçekler bu ortalamayla bir çok dev bütçeli yapımı da geride bırakmayı başardı.

Kaybolan Çiçekler reytinglerde yükselişe geçti - Resim: 1

İŞTE 16 ŞUBAT PERŞEMBE GÜNÜ EN ÇOK İZLENEN İLK 100 PROGRAM

http://www.medyafaresi.com/ratingler/2017-02-16

ABT tarafından yapılan Kaybolan Çiçekler, ilk haftalarda ilk yüz program arasına bile giremezken; son günlerdeki tırmanış dikkat çekti.