Abone Ol

Kanalların çetin dizi savaşı! 3 dizi...

Bu akşam Fox TV, Kanal D ve Star Tv 'de zorlu bir dizi savaşı başlıyor. Ekranlara kısa bir ara veren Adı Efsane yeni bölümleriyle beraber heyecanla beklenen 3 dizi seyirci karşısına çıkacak.

Kanalların çetin dizi savaşı! 3 dizi...

İşte o diziler:

Kanal D ekranlarında Erdal Beşikçioğlu, Gökçe Bahadır ve Rojda Demirer'in ayrılmasından sonra gençlik dizisine dönüştürülen Adı Efsane dizisinin yeni bölümleri başlayacak. Diziye yeni karakterlerin girmesiyle beraber nasıl bir hikayeye dönüşeceği merak konusu olurken, bir süredir ekranlarda dönene tanıtımlar da merak konusu oldu.

Saat 20:00'de seyirciyle olan randevusuna çıkacak olan dizinin yeni sezon ilk bölüm konusu ise şu şekilde: Okulların kapanmasıyla birlikte Hakan, Fiko, Ali ve Sadık ailelerine destek olmak için çeşitli yollar ararlar. Durmazspor'un seçmelerini öğrenmeleri onlar için yeni bir umut olur. Hakan'ın hiç haz etmediği, karanlık işlere bulaştığı düşündüğü kuzeni Ozan, mahalleye gelir.Ozan'ın elindeki yeni işler için güvenilir birkaç kişiye ihtiyaç vardır. İlk gideceği adres Fiko ve Ali olur. Diğer taraftan 17 önce mahalleden ayrılan Reyhan'ın kızı Naz ile birlikte geri dönmesi ise geçmişte üstü örtülen sır perdesini aralayacaktır.

Fox TV'de ise yaz dizisi olarak başlayan ama reyting alması durumunda devam edeceği öngörülen Deli Gönül, ilk bölümüyle ekranda olacak. Saat 20:00'de 4dakikalık tantım filmi yaınlayacak olan dizinin ilk bölümü ise saat 21:00'de...Murat Ülalmış ve Tuvana Türkay'ın iki öğretmene hayat verdikleri ve Hatay'dan İstanbul'a uzanan hikayelerinin anlatıldığı dizinin ilk bölümünde bir de düğün sahnesi var. Fakat bir düğünde bir patlama olduğu ve hikayeninde bu noktada başladığı 4 dakikalık tanıtım filmin de görüldü. Bu sahneler diziye merakı artırırken, rakipleri karşısında nasıl bir şans sağlayacak onu da bir sonraki retying raporunda göreceğiz.

Star TV'de ekrana gelecek olan Dolunay dizisinin tanıtımları yaz başından beri dönüyor. Heyecanla beklen diziler arasında yer alıyor. Başrollerinde Özge Gürel, Can Yaman, Hakan Kurtaş'ın rol aldıkları dizi, romantik komedi tarzında...Ferit Aslan (Can Yaman) mükemmeliyetçi bir adam, evinde çalışmaya başlayan Gastronomi öğrencisi Nazlı (Özge Gürel) arasında yaşanan didişmeler ve tatlı bir aşkın yaşanacağı eğlenceli, romantik bir dizi seyircileri bekliyor. Kiralık Aşk'a benzetilen dizi, bu akşam ilk bölümüyle saat 20:00'de ekranlarda olacak.