Abone Ol

"Kadının Adı Müge Anlı" adlı köşe yazısına cevap veren Burhan Akdağ mahkemelik oldu!!!

Tunç Erden Yakar'a yazdığı mektubu internet sitesinden yayınlayan Burhan Akdağ'ın mahkeme kararını çiğnediği iddiası ile başlayan tartışmaya son noktayı Şişli Cumhuriyet Savcılığı koyacak!!!

"Kadının Adı Müge Anlı" adlı köşe yazısına cevap veren Burhan Akdağ...


Müge Anlı'yla eşi Burhan Akdağ arasında bir süredir devam eden tartışmaya son noktayı Şişli Cumhuriyet Savcılığı koyacak. Anlı bir süre önce, Akdağ'ın kendisinin haberi olmadan çantasından aldığı anahtarlarla annesi Ayten Sevinç'in evine girdiğini ve hırsızlık yaptığını iddia etmişti.

Tunç Erden Yakar'ın turuncutime.com'da yayınlanan "Kadının Adı Müge Anlı" adlı köşe yazısına kendi internet sitesinden cevap olarak mektup yazan Burhan Akdağ'ın mahkemenin aldığı Müge Anlı hakkında yazı yayınlamama kararına uymadığı gerekçesiyle Müge Anlı tarafından savcılığa verildi.

Tunç Erden Yakar, yayınlanan köşe yazısında son günlerde Müge Anlı'nın üzerine bu kadar çok gidilmesini sert bir dille eleştirmişti.

Müge Anlı'nın eşi Burhan Akdağ ise kendi internet sitesinden "Tunç Erden Yakar'a Mektup" başlıklı bir yazı yayınlamış, bu yazıda Müge Anlı ile olan sorunlarını anlatmıştı.

Müge Anlı, eşi hakkında 2.5 yıldan 7.5 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açtı. Dava önümüzdeki günlerde görülecek.