Abone Ol

İsmail Küçükkaya ve Fatih Portakal'ı karşı karşıya getiren olay

FOX TV'de sabah programı 'Çalar Saat' sunan İsmail Küçükkaya, bugün canlı yayında izleyenleri adeta ters köşe yaparak mesai arkadaşı Fatih Portakal'ı eleştirdi.

İsmail Küçükkaya ve Fatih Portakal'ı karşı karşıya getiren olay

FOX TV'de yayınlanan Çalar Saat programında gündemi değerlendiren İsmil Küçükkaya'dan çarpıcı bir açıklama geldi.

Fatih Portakal kardeşimi çok severim diyerek sözlerine başlayan İsmail Küçükkaya şunları söyledi:

"Fatih Portakal ile çoğu zaman görüşlerimiz paralel gider ama her zaman değil bazen de görüş ayrılığımız olur. Dün de mesela hiç katılmıyorum kendisine... Fatih Portakal kendisini nasıl koruduğunu anlatırken, hiç arkadaşım yok, çevrem yok, siyasilerden dostum yok diyor.

Halbuki bir gazetecinin her kesimden arkadaşı, çevresi olur. Sadece arasında mesafe olmak kaydıyla. Fatih Portakal'a bu konuda kesinlikle katılmıyorum" Fatih Portakal'ı canlı yayında eleştirdi.

Fatih Portakal dün akşam anahaberde Kılıçdaroğlu'nun FETÖ'cülerle çekilen fotoğrafını ekrana getirmiş ve bu olayı eleştirmişti.

Portakal, "Bir siyasetçinin bir tavrı, tarzı olmalı. Kimlerle aynı fotoğraf karesine girdiğine dikkat etmeli. O dernekte Kılıçdaroğlu'nun ne işi var? 17 Aralık'tan 15 gün önce bu ziyareti neden yapar? Ben mesela kendimi korumaya çalışıyorum. Hiç siyasetçi dostum, arkadaşım yok. Özellikle yakın ilişkilere girmiyorum, kendimi böyle koruyorum" demişti.

İŞTE İSMAİL KÜÇÜKKAYA'NIN O SÖZLERİ.. VİDEO