Abone Ol

Haluk Levent kahrolsun PKK dedi, linç edildi... Paylaşımını silmek zorunda kaldı

Haluk Levent Diyarbakır'da PKK tarafından kaçırılan evlatları için HDP binası önünde eylem yapan annelere destek verdi, linç yedi. 'Kahrolsun PKK ve bütün destekçileri' yazan Levent tweetlerini silmek zorunda kaldı.

Haluk Levent kahrolsun PKK dedi, linç edildi...

Nedim Şener, yaşananlara "Bu örnek bile ifade özgürlüğü diye yırtınan sosyal medyanın terörist sevicilerinin ikiyüzlülüğünü tahammülsüzlüğünü gösteriyor." diyerek tepki gösterdi.

Diyarbakır'da çocukları için HDP İl Başkanlığı önünde eylem yapan aileleri destekleyen Haluk Levent, "Tüm mazlum anneler gibi buradakiler de bizim annelerimiz. İçim parçalandı izlerken" diye tweet attı.

Haluk Levent ayrıca,  'Kahrolsun PKK ve bütün destekçileri' yazdı.Levent gelen tepkiler üzerine tweetlerini silmek zorunda kaldı.

Haluk Levent kahrolsun PKK dedi, linç edildi... Paylaşımını silmek zorunda kaldı - Resim: 1

Haluk Levent kahrolsun PKK dedi, linç edildi... Paylaşımını silmek zorunda kaldı - Resim: 2

Haluk Levent kahrolsun PKK dedi, linç edildi... Paylaşımını silmek zorunda kaldı - Resim: 3

Gazeteci Nedim Şener, yapılan baskı karşısında Haluk Levent'in yanında yer aldı.

Şener, "Sevgili Haluk Levent, PKK’ya terörist dediği için, ‘annelerin yanındayım’ dediği için yediği linçten dolayı twitlerini silmek zorunda kaldı. Bu örnek bile ifade özgürlüğü diye yırtınan sosyal medyanın terörist sevicilerinin ikiyüzlülüğünü tahammülsüzlüğünü gösteriyor. SEN SUSMA" yazdı.Haluk Levent kahrolsun PKK dedi, linç edildi... Paylaşımını silmek zorunda kaldı - Resim: 4