Abone Ol

FOX Networks Group, Emmy Ödülleri'nde 79 dalda aday

Dünyanın en prestijli ödülleri arasında gösterilen ve bu yıl 69’uncusu düzenlenen Emmy Ödülleri'nde FOX Networks Group, 22 yapımla 79 dalda adaylık elde etti.

FOX Networks Group, Emmy Ödülleri'nde 79 dalda aday

En beğenilen televizyon yapımlarına verilen Emmy Ödülleri'nin bu yılki adayları açıklandı. Bu yıl 69'uncusu verilecek ödüllerde FOX Networks Group 22 yapımı ve toplam 79 dalda adaylığı ile yerini aldı. FOX Networks Group'un sevilen yapımları Feud: Bette and Joan, This is Us, Genius, Atlanta, American Horror Story: Roanoke, The Americans, Penny Dreadful, Homeland, Baskets, Bob's Burgers, Late Late Show With James Corden, Ray Donovan, Crazy Ex-Girlfriend, Empire, Last Man Standing, MacGyver ve The Walking Dead farklı dallardaki adaylar arasına isimlerini yazdırdı.

Dizi sektörünün en prestijli ödüllerinden olan Emmy Ödülleri'nin aday listesine başrollerini Jessica Lange ve Susan Sarandon'ın paylaştığı ve ünlü aktrisler Joan Crawford ve Bette Davis arasındaki büyük sürtüşmeyi konu alan Feud: Bette and Joan, 18 dalda adaylık ile damgasını vurdu. Dizinin her iki başrol oyuncusu da En İyi Kadın Oyuncu kategorisinde aday gösterilme başarısını gösterdi. Pek çok ünlü ismi FOXLIFE ekranlarında buluşturan This is Us, 11 dalda adaylık elde ederken National Geographic'in ilk senaryolu yapımı olan Genius (Deha) ise 10 dalda aday gösterildi. Tüm dünyada 45 milyondan fazla insana ulaşmayı başaran Genius'un başrol oyuncusu Geoffrey Rush ise En İyi Erkek Oyuncu dalında ikinci kez aday gösterildi.

69. Emmy Ödülleri 17 Eylül'de düzenlenecek tören ile sahiplerini bulacak.