Abone Ol

Flaş: AKP'li Reşat Petek'ten, Numan Kurtulmuş'a şoke eden FETÖ'cü notu!

FOX Haber'den İlker Karagöz'ün haberine göre, AK Parti Grup toplantısında Başbakan yardımcısı Numan Kurtulmuş'a bir not iletildi.. Kurtulmuş'un elindeki not kağıdında yazılanlar ise FOX kameralarına yakalandı..

AKP'li Petek'ten, Kurtulmuş'a şoke eden FETÖ notu

O notta Numan Kurtulmuş'a bağlı Anadolu Ajansı'nda bir Bylockçu - Fetö'cü olduğu yazılıydı...

Yer Ak Parti grup salonu… Başbakan kürsüde. İzleyici localarında önü bir türlü alınamayan tezahüratlar..

İşte o anlarda, mecliste darbe komisyonu başkanlığı yapan Ak Partili Reşat Petek, Başbakan yardımcısı Numan Kurtulmuş'a bir not verdi…

Flaş: AKP'li Reşat Petek'ten, Numan Kurtulmuş'a şoke eden FETÖ'cü notu! - Resim: 1

Burdur milletvekili Reşat Petek, Çavdır ilçe teşkilatları yönetimindeki bir üyenin kızının bylockçu olduğu uyarısını yazmıştı bakana... Hatta eşinin memuriyetinin bu nedenle sonlandığı ama bylockçu kadının Kurtulmuş'a bağlı Anadolu Ajansı'na 1 ay kadar önce S. hanımın referansı ile girebildiği bilgilendirmesini yaptı.

Dikkatle okudu Kurtulmuş, not aldı, Petek'in Kurtulmuş'a yaptığı bu bylock ihbarı iktidar partisi grubunda kayıtlara geçen en çarpıcı görüntü oldu...

İşte o anlar;

Mecliste darbe komisyonu Başkanlığı yapan Reşat Petek Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş'a bir not verdi. Burdur Milletvekili Reşat Petek, Çavdır ilçe teşkilatları yönetimindeki bir üye kızının Bylock'cu olduğunu yazmıştı.

Hatta eşinin memuriyetinin bu nedenle sonlandığı ama Bylock'cu kadının KurtulmuşA bağlı Anadolu ajansına 1 ay kadar önce S hanım'ın referansıyla girebildiği bilgilendirmesini yaptı.

Notu dikkatlice okuyan Kurtulmuş not aldı.

Petek'ten Kurtulmuş'a Bylock uyarısı ihbarı iktidar partisi grubunda kayıtlara geçen en çarpıcı görüntü oldu.