Abone Ol

Eylül'de ekonomik kriz mi olacak? Darbeyi bilen astrolog Ebru Cinek'ten şok uyarılar

15 Temmuz darbe girişimini aylar öncesinden bilen astrolog Ebru Cinek, önümüzdeki aylarda yaşanacak gelişmeleri Medyafaresi.com için yorumladı. Bakın yıldızlar 2016 ve sonraki yıllar için neler söylüyor?

Eylül'de ekonomik kriz mi olacak? Darbeyi bilen astrolog uyardı

TARİH TEKERRÜRDEN İBARETTİR! 2016 TÜRKİYE HAFIZALARDAN SİLİNMEYECEK

Astrolojide her şeyin bir doğum haritası olduğu gibi ülkeler, şehirler … içinde bu durum geçerlidir. Ve yaşayacağı döngüler, olaylar, zamanlar bu haritadan net bir şekilde gözlemlenir. Özellikle Vedik astroloji sisteminde kullanılan spesifik bilgiler sayesinde ortaya çıkacak olaylar ve tarihler konusunda yanılmanız pek mümkün olmaz.

2023 YILINDA TÜRKİYE ANA OYUNCULARDAN BİRİ OLACAK !

Türkiye’nin doğum haritasında Kasım 2014 tarihi itibariyle başlayan transit Satürn’ün  6.ev alanında Jüpiter ile kavuşumu bir çok olayların başlangıç zamanıydı. Silahlı güçler,halkın sağlığı, ulusal kayıp, hapishaneler, devletin gizli düşmanları, din ve hukuk, adalet sistemi tüm bu alanlarda değişim süreci ağır ağır işlemeye başladı. Fakat Temmuz 2015 tarihine kadar transit Satürn ve Jüpiter’in üçgen açısından dolayı olayların sert etkilerini hissedemedik. 2015 yılı boyunca tüm seminerlerimde 2016 yılının ülkemiz açısından büyük bir dibe vuruşunu hem de uyanışı olduğunu söyleyip durdum. İnanlar oldu olmadı. Ben de bu ülkede yaşayan bir birey olarak ülkemizin içinde bulunduğu durumdan tabii ki memnun değilim. Hatta 2016 yılı için güzel şeyler görmek umuduyla ülke haritasını defalarca tekrar tekrar  incelediğimi çok biliyorum. Hepimizin bir kaderi olduğu gibi ülkelerinde kaderleri oluyor. Ama merak etmeyin, umudunuzu yitirmeyin yükselişimiz çok ses getirecek. 2023 yılında dünyadaki ana oyunculardan biri de TÜRKİYE olacak.

EYLÜL 2017 YILINDAN SONRA BÜYÜK YÜKSELİŞ BAŞLIYOR

Kadersel döngüler demişken  ülkemizin bu süreci ne zaman tetiklendi ondan bahsetmek istiyorum. Her yıl astrolojik yorumlar yapmadan önce incelenen iki büyük gezegen vardır. Bunlar Satürn ve Jüpiter’dir. Bu iki gezegenin hareketleri o yılın etkilerini gösterir. Özellikle bu iki gezegenin aynı alanda bir araya gelmesi ile yoğun büyük olaylar gerçekleşir. Mesela 1999 yılında yaşadığımız büyük depremde bu iki gezegen Koç burcunda bir araya gelmişti. Bir de Vedik Astrolog olarak doğum haritalarını incelerken  baktığımız esas kadersel döngüleri gösteren iki nokta vardır; Rahu ve Ketu. Bu iki karmik düğüm 1,5 yıl da bir burç değiştirir ve 18,5 yılda bir de doğum anındaki alanlarına geri döner. Ülke haritasında Ocak 2016 itibariyle ile  Rahu’nun transit Jüpiter ile Aslan burcunda  birleşmesi ile ülkenin komşuları, kanunlar, din ve devlet, eğitim gibi alanlar gereğinden fazla büyümeye başladı. Bu transit hareketinin özel bir durumu vardı. Rahu ve Ketu’nun 18,5 yıl sonra doğum anındaki yerlerine gelmesi yaşadığımız her şeyin kadersel bir döngünün parçası olduğunu gösteriyor. Bundan 18,5 yıl önce 1997 yılında yaşanan 28 Şubat olaylarını isterseniz bir hatırlayın. Tabii ki bire bir aynı değil çünkü transit gezegenlerin ve ülkenin yaşadığı dasha dediğimiz gezegen periyod dönemleri başka. Ama Rahu ve Ketu’nun aynı yıllarda aynı noktalarda olması hemen hemen aynı konu başlıklarını  iç savaş, sokaklada tanklar, darbe, Yargıtay, Genelkurmay, ve  28 Şubat sürecinde adı geçen kişi… işte tüm bu konular Ocak 2016 tarihinden sonra kader ağlarını örmeye başladı. Bu döngü ne zaman sona erecek diye sorarsınız, Eylül 2017 tarihinde Rahu ve Ketu’nun  burç değiştirmesi ile sona erecek ve ülkemiz için refah ve huzur dönemi başlayacak.

 TÜRKİYE 2019 YILINDA DÜNYA’DA SES GETİRECEK  SOSYAL REFORMLAR

27 Ocak 2017 tarihi itibariyle transit Satürn’ün burç değiştirmesi  ile  Eylül 2017 tarihine kadar  yabancı ülkeler ve topraklarımızla ilgili alanlarda hukuk, din, felsefe ve bilim alanlarda çok çalışma sonucunda politik ve siyasi birçok değişim, fırsat ve büyüme gerçekleşecek. Özellikle 2018 yılı  ülkemizde her şeyin pürüzsüz bir şekilde ilerlediği, ekonomi dahil bir çok alanda yeni bir yükseliş dönemi başlayacak. Ülkemiz o kadar büyük bir atak yapacak ki tüm dünya bizi öğretmen gibi görecek ve bizi takip edecek. Birçok sosyal reformun tohumları atılmaya başlayacak.  Zamanı gelince çok daha ayrıntılı yazacağım ama hepinizin güzel şeyler duymaya ihtiyacı olduğu şu dönemlerde bu sosyal reformlarla ilgili ipucu vermek istiyorum. Ülke haritasına göre Ocak 2019 yılında başlayacak Venüs-Ketu gezegensel dönem ile farklı cinsel tercihleri olan kişilere yönelik yeni kanunlar ve düzenlemeler yapılacak. Ve onlarda ilişkileri Türkiye’de resmileştirebilecek. Bunun ilk adımlarını da sanat camiasından olacak ! Belki birçoğunuza bu söylediğim ütopik geliyor ama yaşayıp göreceksiniz.

AĞUSTOS 2016 TARİHİ İTİBARİYLE DÜNYA’DA BÜYÜK DEĞİŞİM; TERÖR, PATLAMALAR

ARALIK 2016 AMERİKA BÜYÜK TEHDİT ALTINDA

Bunları size niye anlattım. Yaşanan, yaşayacağım olaylar hiç ama hiç kolay değil. Başta da söylediğim gibi hem bu ülkede yaşayan bir birey hem de bir anne olarak ülkemizin geleceği konusunda endişelenen sizleri, bir nebze de umutla bakmasını sağlayabilmek. 2016 yılında  gökyüzü enerjileri sadece bizim ülkemiz için tehdit oluşturmuyor. Fransa’nın yaşadığı, Almanya’nın yaşadığı ve Eylül ayında tutulma ile birlikte yaşayacağı terör saldırısı, yine tutulma ile birlikte Rusya’nın yaşayacağı zor zamanlar, Amerika’nın Kasım 2016 tarihinde seçim sonrası Aralık ayında yaşayacağı büyük tehlike… Gördüğünüz gibi  maalesef tüm dünyada savaş, terör saldırıları ve bombalar… Hepimizin arzusu tüm dünyada barışın huzurun hakim olması. 2016 yılının önemli mesajlarından da biri değişim ve dönüşüm. Bunun için hepimiz önce kendimizden başlamalıyız. Biz değişirsek ülkemizde, dünyada istediğimiz refah ortamını yaratabiliriz.

AĞUSTOS 2016

5-6-7  Ağustos’da Mars’ın derecesinin doğum haritasındaki Ay ile aynı derecelerde olması halk, kalabalıklar gibi alanlarda gerginliği gösteriyor. 11 Ağustos’dan sonra Jüpiter’in zayıf alan olduğu Başak burcuna transit etmesi ile  ülkenin zenginliği, bankalar, bankacılar alanında zorlayıcı etkiler hakim olacak. Ve ülke ekonomik anlamda zor dönemlerin sinyalini verecek. 13 Ağustos’dan sonra Satürn ileri hareketine başlaması ile ülkemiz olaylar tekrar ama biraz daha güçlü  baş gösterecek. 24 Ağustos’da Satürn’ün ve Mars’ın aynı derecelerde kavuşum yapması savaş, terör gibi olayları şiddetlendirecek.

EYLÜL 2016

Eylül 2016 tarihinde tutulmanın Aslan burcunda gerçekleşmesi hükümet bağlantılı bir çok konuyu su üstüne çıkaracak. Tutulma derecesinin 1-2 Eylül arasında  transit Satürn ile aynı derecelerde ilerlemesi büyük bir uyanışı gösteriyor. Eylül ayı aynı zamanda ekonomik olarak kriz belirtilerini gösteriyor. İnsanlar terör ve korkudan dolayı almak, satmak istemeyecek. Neredeyse Eylül ayı boyunca Satürn’ün Ketu ile etkileşim içinde olması devlet, kamu gibi alanlarda hayal kırklığına neden olacak. 19 Eylül’den sonra Mars'ın burç değiştirmesiyle  insanların üzerindeki sinir, öfke azalacak.

EKİM 2016

Mars’ın Yay burcunda ilerlemesi ile ülkemizin de diğer ülkelerle beraber büyük bir kaosun, savaşın belirtilerini gösteriyor. 19 Ekim’den sonra Mars’ın derecesinin hassaslığı bu durumu tetikleyecek. Bu durumdan sonra ülkeler arasındaki siyasi, ticari ilişkiler etkilenecek. Aynı tarihler itibariyle altın fiyatlarında da düşüş yaşanacak.

KASIM 2016

Mars’ın Oğlak burcuna geçmesi ile emlak fiyatlarında yükselme olacak. Ketu’nun doğum haritasındaki aynı derecelere gelmesi ile petrol benzin fiyatlarında da artış gözlenecek. Ekonomi tekrar hareketlenebilir.  Jüpiter’in Başak burcu Ketu ile açısından dolayı sağlık sektöründe önemli değişimler olacak. Özellikle bugüne kadar saklanmış tedavisi olan hastalıklarla ilgili gerçekler ortaya çıkacak.

ARALIK 2016

Mars’ın 12 Aralık’tan sonra Kova burcunda Ketu ile kavuşum yapması ile birçok teknolojik keşifler olacak.  Yine ülkenin ulaşım, seyahatler, eğitim, bilim gibi  alanında da birçok değişim ve gelişim yaşanacak.

Vedik Astrolog

Ebru Cinek