Abone Ol

Eski karısından bu video ile intikam aldı

Amerikalı milyoner, 'şiddete maruz kaldım' deyip kendisinden boşanan eski eşinin öfke nöbeti sırasında kendi kendisine dayak attığını gösteren videoyu yayınladı!

Eski karısından bu video ile intikam aldı

Scott Mitchell (45) adlı Amerikalı milyonere eski karısı Mary Hunt (29) şiddet gördüğünü, kocasının onu morluklar içerisinde kalana kadar dövdüğünü ve yüzüne defalarca yumruk attığını iddia ederek boşanma davası açtı.



Daily Mail’in haberine göre davanın açılmasının ardından milyoner işadamı genç kadının kendi kendine zarar verdiği videosunu mahkemeye sundu. Karısının, servetinden yüksek bir pay alabilmek için böyle bir yalana başvurduğunu iddia eden Mitchell , kavgalı oldukları bir dönemde eski eşini 99 pırlanta kolye, 147 altın küpe dahil olmak üzere 2.1 milyon dolar değerinde mücevher çalmakla suçladı. Videoda görülen görüntüleri yeterli bulan hakim ve avukatlar dava sonunda genç kadının eski kocası tarafından şiddet gördüğüne dair başka bir delil olmaması sebebiyle daha detaylı bir inceleme için eski FBI çalışanı bir uzmanı görevlendirdi.