Abone Ol

Erkek kardeşi Kardashian'ı bombaladı

Bütün hayatını kameralar karşısında yaşayan Kardashian ailesinin en geri planda kalan üyesi öyle bir çıkış yaptı ki..

Erkek kardeşi Kardashian'ı bombaladı

Kris Jenner'ın Robert Kardashian ile olan evliliğinden dünyaya gelen ve babasıyla aynı adı taşıyan tek oğlu Rob, Instagram sayfasında paylaştığı fotoğrafla bir anda bütün dikkatleri üzerine çekti.

Geçen yılın çok konuşulan filmlerinden Gone Girl'de (Kayıp Kız) Rosemund Pike'ın canlandırdığı Amy Dunne karakterinin kanlar içindeki bir fotoğrafını paylaşan Rob Kardashian altına da " Bu benim ablam Kim. Gone Girl filmindeki kötü kadın" notunu yazdı.Ancak Rob Kardashian daha sonra bu paylaşım da dahil olmak üzere Instagram sayfasındaki tüm gönderileri sildi.

Rob Kardashian bu paylaşımı ablası Kim, ailece rol aldıkları TV şovunda kendisi hakkında "acınası halde" dedikten sonra yapmıştı.Son yıllarda aldığı aşırı kilolarla dikkat çeken Robert Kardashian, ailenin en sorunlu üyesi olarak tanınıyor.

Ablaları ve kız kardeşleri kadar göz önünde olmayan Kardashian, sık sık rehabilitasyon merkezlerinde tedavi görüyor. Genç adamın ablası Kim Kardashian'ın kendisi hakkında söylediği "Artık onun ihtiyaçlarını biz karşılamamalıyız. Tepeden tırnağa çoraplarını bile gidip biz alıyoruz. Artık hiçbirimiz bunu yapmamalıyız" sözlerine kızdığı için böyle bir paylaşım yaptığı sanılıyor.

Çok konuşulan bu paylaşımın ortaya çıktığı ilk anlarda herkes KArdashian'ın Instagram sayfasının hack'lendiğini düşündü. Ailenin sözcüsü ise bu konuda bir açıklama yapmadı.

Gone Girl'de Rosemund Pike'ın canlandırdığı Amy Dunne karakteri, yıllar sonra yeniden karşılaştığı sevgilisini tam da sevişirken öldürüyordu. Üstelik de bütün bu şeytani planı kendisini genç bir kızla aldatan kocasından intikam almak için kurmuştu.

Robert Kardashian'ın ablasını filmdeki ruh hastası karaktere benzetmesi tartışmalara yol açtı.

Kim'in çocuğunu ablası mı doğuracak?

Bu fotoğraftaki Kim Kardashian'ı tanıdınız mı?

Kim Kardashian için ikinci bebek hayal oldu

Sarışınlık Kim Kardashian'a zor geldi

Kim Kardashian'ın saçları iflas etti

Kim Kardashian: Annemin sevişme sesleri..