Abone Ol

Gülben Ergen'in o sözü Ece Erken'i çıldırttı: Haddini bil...

Gülben Ergen dava dilekçesinde kendisinden “magazin figürü” olarak bahsedince Ece Erken demediğini bırakmadı! Sosyal medyada iki ünlü bakın nasıl birbirine girdi?

Gülben Ergen'in o sözü Ece Erken'i çıldırttı: Haddini bil...

Şimdi de Gülben Ergen ve Ece Erken kavgası patladı.

Erhan Çelik'e açtığı davanın dilekçesinde Ece Erken için magazin figürü ifadesini kullanan Gülben Ergen, Ece Erken'i çıldırttı.

Kendisinin de evli bir erkekle aşk yaşadığı iddia edilen ünlü Sunucu Ece Erken, Gülben Ergen hakkında Instagram adresinde paylaşım yaptı.

Ece Erken'in Instagramdaki paylaşımı şu şekilde:

"Bak Gülben Ergen! Sen daha Tolga Duğles’le ilişkini inkar edememişken! Tolga Dugles'e, Gülben Ergen sorulunca cevap verememişken! Geçen sene Erhan beyle çıkan haberim, yazdığın! Gazete tarafından çıkarıldığında "üzülme tatlı kız yanındayım" diye yazan, hem gazeteni hem çıkan haberi yalanlayan sen değil misin, benim Instagramıma! Hem de milyonların önünde! Şimdi avukatınla dava dilekçene benim adımı yazmışsın!!!!!!

Hem de magazin figürü diye ezmeye çalışarak!!!!

Yıllarca sabah programları yaptığımı ve sen karşımda TGRT’de program yaparken yıllarca seni reytinglerde ezdiğimi herkes biliyor! Aaa dur veya 2 sene ben TRT’de çalışırken ben sunayım o programı Ece sunmasın diye haberler yolladığın için mi benim 20 yıllık mesleğimi unuttun!!

O zaman hatırlatayım ben sadece sunucuyum...Ama sen de haklısın hayatın o kadar karışık kiiiiiii o kadar kişiyi kim idare etse unutur!!!!! Kendi pisliklerini örtmek için başka insanları kullanmayı bırak!!!! İnsan haklıysa haklılığını hele namusuyla ilgili haklılığını önce çatır çatır konuşur, ispat eder!

Hukuk yoluyla da gerekeni yapar! Tabiii konuşacak doğru bir şeyi varsa!!!!! Haksız insan konuşuru geçeceksin! Anneysen, namusun söz konusuysa konuşacaksın! İspat edeceksin! Hele başkasına iftira edeceksen Allah'ı diline dolamayacaksın! Haddini bileceksin! (avukatının basına dağıttığı dava dilekçesi)

NOT:Bu camiada 50 kişiyiz ve hepimizi birbirimizi tanıyoruz!!!!!!

Kimin ne olduğunu da!!!"

İşte Ece Erken'in o paylaşımı:

Gülben Ergen'in o sözü Ece Erken'i çıldırttı: Haddini bil... - Resim: 1

Bakalım Gülben Ergen Ece Erken'e nasıl yanıt verecek?