Abone Ol

Diriliş Ertuğrul bu akşam var mı? Diriliş Ertuğrul yeni sezon fragmanı yayınlandı mı?

Diriliş Ertuğrul yeni sezon bu akşam başlayacak mı? sorusu izleyiciler tarafından merakla araştırılıyor. TRT 1'in büyük ilgi gören dizisi Diriliş Ertuğrul, yeni bölümlerinde neler olacak? Diriliş Ertuğrul yeni sezon fragmanı yayınlandı mı?

Diriliş Ertuğrul bu akşam var mı? Yeni sezon fragmanı yayınlandı mı?

Çarşamba akşamları yayınlanan Diriliş Ertuğrul, bugün yayınlanacak mı merak konusu...

TRT 1'in sabırsızlıkla beklenen dizisi Diriliş Ertuğrul yeni sezon bölümleri ne zaman başlayacak? Yeni oyuncuların katılacağı Diriliş Ertuğrul'da heyecan dorukta. Peki Diriliş Ertuğrul yeni sezon fragmanı yayınlandı mı?

DİRİLİŞ ERTUĞRUL BU AKŞAM VAR MI?

Diriliş Ertuğrul bu akşam yayınlanacak mı? sorusu heyecanla araştırılıyor. Fakat TRT 1 yayın akışının dizi saatinde, yabancı sinema 'Geçmişe Yolculuk' yayınlanacağı belli oldu.

Diriliş Ertuğrul yeni sezon bölümlerinin ne zaman yayınlanacağına dair, henüz bir tarih belli değil. Dizinin yeni sezon tarihi açıklandığında haberimizin içeriğinde bulabilirsiniz.

DİRİLİŞ ERTUĞRUL YENİ SEZON FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Diriliş Ertuğrul yeni sezon fragmanı henüz yayınlanmadı. Dizinin yeni sezon fragmanı yayınlandığında haberimizin içeriğinde bulabilirsiniz.

DİRİLİŞ ERTUĞRUL SEZON FİNALİNDE NELER YAŞANDI?

Ertuğrul Bey, Ögeday Han’a tabi olmayı kabul etmiş ve Ögeday, beklenmedik bir şekilde Ertuğrul’dan Selçuklu’nun sultanı olmasını istemişti. Almıla ise Hayme’nin gözünde iyice yer edinmiş ve artık obaya yerleşmişti. Moğol karargâhında ise Ögeday Han’ın beklenmedik bir şekilde ölümü herkesi sarsmıştı.

Ertuğrul, bunun üzerine gelen tehlikeyi sezmiş ve karargâhtan kaçmıştı. Böylece Ertuğrul ve onun peşine düşen Noyan arasında amansız bir kovalamaca başlamıştı. Günalp ise Moğol casuslarını yakalamış ve konuşturmayı başarmıştı.

Turgut ve Bamsı, Almıla’nın aslında Noyan’ın kardeşi Alangoya olduğunu öğrenmiş ve bunu Ertuğrul’a söylemişlerdi. Bunun üzerine hep birlikte dörtnala Kayı Obası’na doğru yola koyulmuşlardı…

Ertuğrul ve alplar, Noyan’dan yakasını kurtarıp sağ salim Kayı Obası’na gelebilecekler mi? Osman’ı öldürmek için harekete geçen Almıla, Osman’a zarar vermeden Ertuğrul ve alplar onun cezasını kesmeyi başarabilecekler mi? Ögeday’ın ölümünden sonra Noyan nasıl bir hamle yapacak?