Abone Ol

Devlet Bahçeli'den CHP'ye tavsiye: Kör Niko'nun meyhanesine gidip içsinler!

MHP lideri Devlet Bahçeli, CHP'nin Adalet Kurultayı'nın yapıldığı kamp alanında alkol kullanılmasıyla ilgili "Türkiye'de içki içmek isteyen varsa içecek çok meyhane var. Kör Niko'nun meyhanesine gidip içsinler" dedi.

Bahçeli: Kör Niko'nun meyhanesine gidip içsinler

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Şehitlerimizin yoğunluk kazandığı ve Türkiye'nin bağımsızlığının ilk adımı olan yerde içkiyle akşam sohbetleri yakışmaz. Türkiye'de içki içmek isteyen varsa, içecek çok meyhane var. Kör Niko'nun meyhanesine gidip içsinler" dedi.

"İçki içmek isteyene içecek çok meyhane var"

CHP'nin Çanakkale'de gerçekleştirdiği Adalet Kurultayı sırasında Gelibolu Yarımadası'nda çekilmiş içkili fotoğrafı ele alan Bahçeli, şu açıklamada bulundu:

"Bunlar üzerinde yorum yapılacak bir şey görünmüyor. CHP'li arkadaşlar bir kurultay düzenleyerek adaleti sağlamak için bir görüşme yapmayı diliyorlar. Fakat şehitlerimizin yoğunluk kazandığı ve Türkiye'nin bağımsızlığının ilk adımı olan yerde içkiyle akşam sohbetleri yakışmaz. Türkiye'de içki içmek isteyen varsa, içecek çok meyhane var. Kör Niko'nun meyhanesine gidip içsinler."