Abone Ol

Demet Akalın: Berkay benim canım!

Demet Akalın-Okan Kurt çiftinin önceki gün verdiği barbekü partisinde kavga yaşandığı ve Demet Akalın'ın şarkıcı Berkay'ı evden kovduğu iddia edilmişti. Demet Akalın'dan Berkay ile çıkan haberlere açıklama geldi.

Demet Akalın: Berkay benim canım!

DEMET AKALIN...GALERİ

Demet Akalın, Berkay'ı evden kovdu

Demet Akalın -Okan Kurt çifti geçtiğimiz günlerde evlerinde barbekü partisi verdi. Partiye Merve Boluğur-Murat Dalkılıç, şarkıcı Berkay ve sevgilisi Özlem Katipoğlu, Binnaz Avcı, Esra Balamir, Erdem Kınay ile Hasan Yenilmez katıldı.

Demet Akalın: Berkay benim canım! - Resim: 1

İlerleyen saatlerde Berkay ile Binnaz Avcı tartıştığı, Berkay’ın “Yanındaki kadınlarla ünlü oldun” diyen Avcı’ya küfredince ev sahibi Kurt’un hışmına uğradığı iddia edilmiş, yaşananlar üzerine Demet Akalın, “Evimi hemen terk et” dediği öne sürülmüştü. Demet Akalın’dan basında bugün çıkan o habere açıklama geldi. İddiaları sert bir dille yalanlayan Akalın, “Biz yokken bile evimize girebilen küçük kızımızı emanet ettiğimiz kardeşimizdir Berkay benim can kardeşim Okanın can kardeşidir insanları üzmek için yaptığınız hesaplara bizi karışdırmayın! Seni seviyoruz habertürkdeki haberi okuyunca utandım sana yapılan bu çirkinlik umarım son bulur” şeklinde yazdı.

Demet Akalın: Berkay benim canım! - Resim: 2

Milliyet