Abone Ol

Defne Samyeli Kanal D yönetimiyle anlaştı mı? Ahmet Hakan'ın koltuğunu mu istiyor?

Kanal D'nin sabah haberlerini sunacağı söylenen Defne Samyeli yeni sezon tanıtımında yer almadı. Bu da akıllara o iddiaları getirdi. Çünkü Samyeli, 'Kanal D yönetimiyle aramızda hiçbir kriz yok' demişti.

Defne Samyeli Kanal D yönetimiyle anlaştı mı?

Kanal D yönetimi, kısa süre önce yeni yayın döneminde sabah haberlerini sunması için, Murat Güloğlu ve Defne Samyeli ile el sıkışmıştı.

Ancak, ekranlarda yayınlanan Kanal D yeni sezon tanıtım filminde Defne Samyeli yer almadı. Tanıtım filminde, sabah haberlerini birlikte sunacak olan Mutlu Ulusoy ve Murat Güloğlu görünüyordu. Peki Defne Samyeli'ne ne oldu?

Medyaradar'da Ekran Kedisi imzalı kulis haberine göre, Defne Samyeli kısa süre önce sabah haberleri sunuculuğu için Kanal D ile el sıkışmıştı. Ancak Samyeli'nin Kanal D yönetimine; “Sabah haberlerini sunmak istemiyorum. Ben yıllarca, Ana Haber bültenleri sundum ve Kanal D’nin de Ana Haberini sunmak istiyorum” dediği öne sürüldü.

İddiaya göre Defne Samyeli’nin bu beklenmedik bu talebi hemen Doğan TV Yönetim Kurulu Başkanı Arzuhan Doğan Yalçındağ’a iletilmiş. Arzuhan Doğan Yalçındağ, Defne Samyeli'nin bu sözlerini duyunca öfkelenmiş ve ‘o koltuğun sahibi Ahmet Hakan’dır ve öyle kalacak’ diyerek konuyu kapatmış..

Arzuhan Yalçındağ birkaç gün sonra hatırı sayılır biri tarafından aranır. Konu, Defne Samyeli’nin Kanal D Ana Haberi sunmasına gelir. Hatırı sayılır kişi Arzuhan Doğan Yalçındağ’a Samyeli için ısrarcı olmuş.

Bu iddialar ortaya atıldıktan sonra Defne Samyeli sosyal medyada bir açıklama yaptı. Defne Samyeli, hakkında çıkan habere sert tepki gösterdi.

Defne Samyeli, hakkında çıkan "Kanal D'de Defne Samyeli krizi! O koltuğu istedi!" başlıklı haberde, Ahmet Hakan'ın yerine Ana Haber'i sunmak istediği, bunun da krize sebep olduğu iddia edilmişti.

Bu iddialarla ilgili olarak kişisel Instagram hesabından bir açıklama yapan Defne Samyeli şunları söyledi:

"Kanal D ile tamamen farklı bir program formatı için görüşürken, bana çok içerikli bir sabah programı teklif edildi. Kabul etmedim. Nedeni, programın bir haber bülteni olması. Ben haberi bıraktım ve sektörün başka alanlarında çalışmaya odaklandım diye bu teklifi reddetmişken, Ahmet Hakan'ın koltuğuna talip olduğuma ilişkin bu yazı gülünç olmuş.

Ne amaçla yazıldığını anlayamadığım düzmece bir haber. Yazan merak etmesin, Kanal D benim için yuvadır, Arzuhan Hanım dostumdur. Sevgili Ahmet Hakan'ın ekip arkadaşları benim arkadaşlarımdır. Bazıları ne kadar uğraşırsa uğraşsın, yönetimde de yayında da benimle ilgili kriz çıkmaz."

Bakalım Defne Samyeli Kanal D'de nasıl bir ekran yolculuğuna çıkacak?