Abone Ol

Cem Özer’den çok sert Uber mesajı: Eşkıya olmuşlar

Sunucu ve oyuncu Cem Özer, sosyal medya hesabından UBER'le ilgili bir paylaşımda bulundu.

Cem Özer’den çok sert Uber mesajı: Eşkıya olmuşlar

Mobil uygulama aracılığıyla taksicilik yapılmasına imkan sağlayan Uber uygulaması her ne kadar en büyük pazarını Amerika’da oluşturmuş olsa da Türkiye’de de her geçen gün artan bir hızla ilgi görüyor.

Temelde bir taksi hizmeti olan Uber, şahsi araç sahiplerinin üzerlerine kayıtlı araçlarını ticari bir şekilde kullanmaları yöntemine dayanıyor.

Bu kullanımın artmasıyla birlikte sarı taksilerin ciddi oranda müşteri kaybına uğramalarının ardından Uber şoförlerine saldırılar yapılmaya başlanması ve bunlara hemen her gün bir yenisinin eklenmesi ülke gündemine oturdu.

PEK ÇOK KESİM KONUYA TEPKİLİ…

Konuyla ilgili taraflar mağduriyetlerini dile getirirken, olayın kullanıcı tarafında olan isimler de sosyal medya hesaplarından yaşananları eleştiriyor.

Konuya attığı tweetle dahil olanlardan biri de sunucu ve oyuncu Cem Özer oldu. Taksicilerin, Uber şoförlerine yönelik saldırılarını eleştiren Özer, “Bir gün bıçak bir gün kurşun bir gün dayak.

Kadın müşteriyi tacizler filan. Taksici değil, eşkıya olmuşlar. #taksileriboykotediyorum. Bundan sonra Uber ya da dolmuş metro falan” şeklinde bir paylaşımda bulundu.

Cem Özer’den çok sert Uber mesajı: Eşkıya olmuşlar - Resim: 1