Abone Ol

Can Aydoğmuş'un 2.kitabı John of God-Şifanın Eli şimdiden çok satanlar arasında!

Can Aydoğmuş'un 2.kitabı John of God-Şifanın Eli kitabı çıktı! Kitap Çıkalı daha 1 hafta bile olmadan çok satanlar arasına girdi! Yaşadığımız bu dönemde kitabın insanlara pozitif enerji yayması bekleniyor...

Can Aydoğmuş'un kitabı John of God: Şifaya giden yol...

Şifaya giden yol...

İnan ki Olsun

Can Aydoğmuş: John of God... Ona ‘Mucize Adam’ diyorlar. Yeryüzünde şifa arayanların yaşarken ulaşabilecekleri en önemli isim. İşte bu yüzden bu kitabı yazmak istedim.

İstedim ki defalarca ziyaret ettiğim, ışığıyla aydınlanma lütfuna eriştiğim John Of God’ı siz de tanıyın, enerjisinden yararlanın.

O sadece yaşadığı ülke Brezilya için değil tüm dünya için bir lütuf, benzersiz bir varlık. İnan ki olsun ile vurgulanan, inancın gücünün ve şifanın gerçekliğinin anlatıldığı bu kitapta birçok mucizevi gerçek hayatta yaşanmış hikayeler var.

Hertürlü şifa konularından nasıl daha fazla fayda elde edilebileceğini bu kitapla keşfediyoruz.

Meditasyon hiç bu kadar kolay anlatılmamıştı…

Meditasyonun insan hayatında ki gücünü gözler önüne serilme vakti şimdi geldi... Her yıl dünyanın dört bir köşesinden binlerce kişi Casa’da John of God’ı ziyaret ediyor.

Bill Clinton’dan Lula da Silva’ya, Alberto Fujimori Shirley MacLaine’e devlet adamlarından başkanlara, dünyanın en ünlü isimleri şifa bulmak için ona koşuyor.

Ünlü Amerikalı televizyoncu Oprah Winfrey röportaj yapan nadir isimlerden biri.

Bu kitabı okuduğunuzda siz de ışığı içeriye almaya hazırsınız.

Işığı içeri alanlarla tanışacak, siz de ışığı adımlayacak ve kutsallığınızla tanışacaksınız.

Çünkü her can Hakk’ın sırrını içinde taşır...

Işığa kapılarını aç ve aydınlığa niyet et...