Abone Ol

Boru hattı ihalesi yüzünden patronun feda ettiği gazeteci Cem Küçük mü?

Medya dünyası bunu konuşuyor.. Meydan yazarı Ömer Şahin, ilginç bir iddiada bulundu. Şahin'e göre İsrail-Türkiye boru hattı ihalesine talip olan ünlü medya patronu, son dönemin tartışılan isminin yazılarına son vermişti.

İhale yüzünden feda edilen gazeteci Cem Küçük mü?

Meydan yazarı Ömer Şahin yazısında isim vermedi ama, akla ilk gelen gazeteci Cem Küçük oldu. Şahin'in ihale yüzünden ünlü gazeteciyi feda eden patron diye işaret ettiği ismin ise Ethem Sancak olduğu iddia edildi.

Star gazetesindeki yazılarına sürpriz bir kararla son verilen Cem Küçük'ün, Ethem Sancak grubundan ayrılma nedeni açıklanmamıştı.

Bakalım Cem Küçük bu iddialara ne yanıt verecek?

İŞTE ÖMER ŞAHİN'İN YAZISINDAKİ O BÖLÜM

İsrail’e boru döşeyecek medya patronu

Kayyım bekleyen ya da hapis cezası Demokles’in kılıcı gibi başında sallananlar bir yana, bir de keyfi yerinde, işleri tıkırında olan medya patronları var. İhale aldığı Genelkurmay’la ilişkisi bozulmasın diye en ‘gözde’ elemanını feda edebiliyor. İsrail-Türkiye ilişkilerinin normalleşmesinin arka planında da yine o medya patronunun adı geçiyor. Rusya’ya alternatif olacak İsrail-Türkiye doğalgaz boru hattını döşemeye talip olduğu söyleniyor o medya patronunun.

Ömer Şahin / Meydan