Abone Ol

Bomba! Bomba! Hangi iki ünlü kadın aynı evde lezbiyen aşk yaşıyor?

Hangi çok ünlü iki bayan, biri manken diğeri ise soyeteden üç aydır aynı evde büyük bir aşk yaşıyor??? Hande Yener'in Serdar Ortaç hakkındaki iddialarını hangi magazin müdürü yıllar önce TV ekranlarında dile getirmişti???

Bomba! Bomba! Hangi iki ünlü kadın aynı evde lezbiyen aşk yaşıyor?

Bomba! Bomba! Bomba! Magazin dünyasının kulisleri bu lezbiyen aşkı konuşuyor!!!

Çok ünlü iki bayan, biri manken diğeri ise soyeteden, üç aydır aynı evde büyük bir aşk yaşıyor... İşte magazin dünyasında gündem yaratacak aşk!!!

Magazin dünyasında eşcinsel ilişkilerin varlığı yıllardır tartışılır. magazin dünyasının kulislerinde herkes herşeyi çok iyi bilir ama bir türlü bu tür ilişkiler açığa çıkmaz.

Son olarak Hande Yener, Serdar Ortaç için 'O kendine bir romeo bulsun rahatlayacak, ona bir romeo diliyorum' deyince ortalık ayağa kalktı.

Ama Serdar Ortaç hakkında bu iddia ile konuşan ilk insan Hande Yener değildi.

Serdar Ortaç için benzer suçlamayı Ünlü Magazin Duayeni Şenay Düdek 1999 yılında Kanal D'nin o zamanki magazin programına verdiği görüntülü röportajda dile getirmiş, 'Serdar Ortaç bunalımlar yaşıyor, cinsel kimliğini açıklarsa pisikolojisi düzelecektir' demişti.


Magazin dünyası son günlerde ise iki ünlü kadının yaşadığı lezbiyen aşkı konuşuyor.

Bu ünlü bayanlardan biri daha önce evlenip ayrılmış bir manken kızımız. Bu manken kızımız aynı zamanda ünlü bir Türk Sanat Müziği şarkıcısının öz yeğeni, Evliliği döneminde kocasının giymesine izin verdiği oldukça cesur transparan elbiseler yüzünden, ünlü şarkıcı halası ile tv ekranlarından birbirlerine girmişlerdi.

Manken kızımız şu sıralar sırılsıklam aşık, hatta sevgilisi ile aynı evde yaşıyor. Hayat arkadaşı gibi davranan ikili geçtiğimiz günlerde ortak bir mankenlik ajansı dahi açtılar. İş ve aşk yaşamlarını bir arada götüren bu ünlü iki kadının aşklarının açığa çıkmasından korkmadıkları, eglence mekanlarında da oldukça samimi görüntüler sergiledikleri söyleniyor.

www.turuncutime.com